Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Program přestal pracovat (Win7)

Dobrý den, stáhl jsem si demo verzi hry Arcania- The Gothic Tales, ale po nainstalování a spuštění mi to pořád hlásí toto- zkoušel jsem i hru spustit v win xp, vista v kompatibilitách a nic, pořád to samé. Ale toto samé mi dělá i u Call of duty: WaW, Gears of War, a několik dalších.

Kupoval jsem si nedávno nové pc i s novými windows 7 a mám tyto problémy často, už si vážně říkám že si asi koupím windows xp tam vše šlapalo v pořádku. Grafiku mám aktualizovanou, ale jak se to vezme- 1) nainstaluji bez problému aktualizace (drivery) a po restartu mi u metro 2033 mi to nepíše hlášku abych si aktualizoval grafickou kartu. Program super sonic sled mi taktéž funguje, ale po dalším restartu už je zase vše při starém, přitom tu nejnovější aktualizaci mám :(
Neví někdo v čem je chyba? a jak ji opravit? Děkuji předem za podpověď

Předmět Autor Datum
* http://img713.imageshack.us/f/programpestalpracova t.jpg/ foto
Jarda29 24.10.2010 16:02
Jarda29
mohl by prosím někdo poradit? čekám už 4 dny a nic
Jarda29 28.10.2010 14:20
Jarda29
Neinstaluj nesmyslné aktualizace HW (resp. nenechej systém vyhledávat "ty nejlepší" drivery). Stáhni…
mif 28.10.2010 14:23
mif
Tiez si myslim ze to je asi ovladacmi alebo nejakymi dodatocnymi programami doinstalovanymi do Win.… poslední
MM.. 28.10.2010 14:47
MM..

Tiez si myslim ze to je asi ovladacmi alebo nejakymi dodatocnymi programami doinstalovanymi do Win. Skusil by som preinstalovat ovladace a pouzit vyhradne spravne ovladace stiahnute rucne zo stranok vyrobcu zakl.dosky a grafiky, a pre spravne Win (zasadny rozdiel je aj medzi ovladacmi pre 32bit a 64bit Win). Odinstaloval by som ovladace mysi ak si nejake instaloval, a hlavne pozri si stranky vyrobcu tych programov ktore blbnu, ze ci su tie programy urcene pre Win7 a ktora verzia tych programov, starsie verzie programov mozu na Win7 blbnut a musis pouzit novsiu verziu alebo patch (web vyrobcu programu).
Skusil by som odinstalit antiviraky, ked nic nepomoze tak skusit nainstalovat Win uplne nanovo nacisto, a do nich len spravne ovladace rucne stiahnute (ziadne autopudate), nic ine, a skusit tie hry/programy ci idu. Ked nepojdu ani v cistych Win tak bud su tie programy stare verzie ktore na Win7 nejdu, alebo mas HW problem (potom skusit aj load defaults do BIOSu)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru