Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefungující PC

Ahojky,
mám problém, můj PC (rok a půl starý)přestal fungovat. První problém sem zaznamenala dva dny před tím, než se rozbil. při hraní WOW se zrestartoval a napsal "W. byl obnoven po závažné chybě", projela sem to antivirem a nic se nenašlo, druhý den při hraní WOW naskočila modrá obrazovka smrti, s tím, že mam odinstalovat software, nebo hardware. Nevšímala sem si toho a další den zas při hraní WOW se PC zasekl, nechala sem ho asi 5 minut, nic se nestalo a zrestartovala, již se nenačetl W. XP, PC začne "mručet" a monitor píše "no video intup", nesvítí klávesnice, ani myš.
Zabalila sem ho do igelitu a vzala si PC jiný. Nainstalovala sem W.XP, Skype, Avast, BS player, Ragnarok, Insaquarium deluxe, Bitlort, ICQ, Microsoft office, CC Cleaner, Burn4free, Google chrome a WOW (ta samá instalačka jako na rozbitém PC). Ty samé programy a do wow addony jako na rozbitém PC (kromě Burn4free, Ragnarok a Insaquarium) to samé jako na rozbitém PC. Použila sem monitor (LCD PHILIPS 223E1SB), klávesnici (Genius LuxeMate 525 Star Cruiser) myš (X7-750f, webku (Canyon CNR-WCAM613G) a repráky (GENIUS SP-S200). Fungovalo to asi tak 30 hodin, a při zapínání to nešlo zapnout (zase mručení) a "no video intup". Po hysterickém nadávání mě došlo, že asi bude problém v nějaké periférii, tak sem odpojovala části a při odpojení webky PC (pc-2) normálně naskočil... ALe PC 1, nefunguje ani bez webky.

Tu samou verzi WOW 3.3.3a (ta samá instalačka od Dark Psyon, mám i na nb a ten funguje v pořádku - teda zatím. a adonny používám furt ty samé, a jsou naprosto běžné.

Nejdříve sem si říkala, že se něco pokazilo v PC 1, ale když se mi to samé stalo s PC 2... tak je to už divné...

Nevíte co by s tím mohlo být?

Budu vděčná za každou radu...

Předmět Autor Datum
Ano vadna webkamera mohla odpalit napr. zakladnu dosku (alebo zdroj apod) v PC1. P.S. este by som s…
MM.. 25.10.2010 19:18
MM..
kabel sem vymenila, vsechny USB porty vypadaji v poradku. PC 1 sem vzala ke kamaradce a tam nenaskoc…
Illyria 28.10.2010 13:54
Illyria
No tak je to PC1 vadne, napr. zdroj, zakl.doska, apod. poslední
MM.. 28.10.2010 14:52
MM..
prohlížeč událostí (eventvwr.msc) vypisuje nějaké zajímavé chyby?
lední brtník 25.10.2010 20:01
lední brtník
nevyznam se v tom, takze to prikladam. udalosti-evt
Illyria 28.10.2010 14:05
Illyria
Vadná kamera versus řadič USB.
kropf09 25.10.2010 21:32
kropf09

Ano vadna webkamera mohla odpalit napr. zakladnu dosku (alebo zdroj apod) v PC1.

P.S. este by som skontroloval vsetky USB porty ci v nich neni nejaky skrat (kontakt dotkajuci sa obalu konektoru = zle), a vymenil by som urcite aj kabel z 230V zastrcky do PC, tam moze byt tiez problem (v tom pripade problem nesposobila webkamera ale len manipulacia-pohnutie s 230V kablom pri vyberani webkamery apod)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru