Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Facebook chat nejde na niektorych uctoch, preco?

Dik za reakciu. Tak postupne...

Chat na tych uctoch uz ide, bez mojho zasahu, takze to bola chyba na strane FB.

Chat na FB sa da jednoducho vypnut - docasne, alebo kludne aj navzdy - vpravo dole klik na Chat - Moznosti - Odhlasit sa, potom aj po odhlaseni bude vypnuty, az kym sa neklikne opat na chat, pre ostatnych je uzivatel offline, len pozor na programy ktore publikuju na nastenku, takto "priatelia" lahko zistia pravdu. :)

Ja chat na FB nepouzivam, na FB chat mam Trillian, funguje to tam ako ICQ, Skype a pod., ktore tam mam tiez (len bez reklamnych blikajucich banerov a vsetko v jednom), akykolvek sa da vypnut, je tam aj neviditelnost, ktora ale nefunguje prave na FB - tak asi predsa funguje, prave to testujem. Len opat pozor na ludi ktori maju Trillian, ten to vie aj naopak, dokaze odhalit ked nie niekto "neviditelny".

Ak by mal niekto zaujem, facebook chat sa tam nastavuje pomocou protokolu Jabber a cez nick - musi byt nastaveny na FB. Je tam aj FB priamo, je dobre to nastavit koli upozorneniam (vsetko je konfigurovatelne), inak zatial nie je spolahlivy, preto je nutne nastavit to cez Jabber.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny