Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prenos obrazu z bezpečnostného sytému vo firme do počítača doma

Email som ti vymazal, po emailoch tu nikto neradi a zbytocne davas potravu spam botom.
Podal si prilis malo informacii, predovsetkym treba vediet aky typ rekordera pouzivas a tym padom ake funkcie poskytuje. Na vacsine okrem dodavaneho sw bezi aj webovy server, cize v principe by ti malo stacit presmerovat porty z routra, ktory musi mat verejnu ip adresu na DVR stroj, ktory predpokladam mas zapojeny na lan sieti.
Potom ti doma staci zadat verejnu ip adresu routra s portom, ktory si presmeroval a po zadani loginu a passwordu pozeras obraz. Z vnutornej siete staci, ze zadas ip adresu DVR stroja.
Zdoraznujem, ze predpokladam, ze mas na routri v praci verejnu ip adresu (ak mas T-com tak mas), ze si forwardol nejaky port na routri na 80 port na DVR, ze DVR ma lan pripojenie k routri, ze vies jeho ip adresu a ze na DVR bezi web server.
Btw DVR system ti montovala nejaka firma predpokladam akotoze ti nespravili aj remotny pristup a nevysvetlili ako sa to cele ovlada? Neviem si predstavit, ze pridem k zakaznikovi, nastavim nahravanie a odidem, nehovoriac o tom, ze sa vzdy ako prve pytam, ci chcu aj vzdialeny pristup co chce 99% zakaznikov.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny