Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prenos obrazu z bezpečnostného sytému vo firme do počítača doma

Neodpustim si poznamku, ale kedy vy malych firmach konecne pochopite, ze bezpecnostne systemy, vystavba lan sieti a IT technologie maju zapajat odbornici a nie elektrikari? Neprejde mesiac, aby som nebol v objekte, kde niekto nieco neodborne zapojil (vacsinou nejaky elektrikar) a ja to potom musim cele prerabat. Fakt nechapem. Navyse ak mas takyto objekt poisteny tak ti poistovna neuzna instalaciu bezpecnostneho systemu clovekom/firmou co nema na to papiere.
Teraz k veci.
Zapojene to mas podla vsetkeho spravne (cize LAN). Dany system nepoznam, ale na stranke je pisana web podpora, takze staci ti zistit jeho ip a z vnutornej siete sa mozes pozerat cez prehliadac aj hned. Staci vediet jeho ip.
Svoju ip zistis vo firme zadanim "my ip" do googla a prva stranka ti hned vypluje tvoju ip. Pozor T-com dava svojim zakaznikom dynamicke ip, ktore sa ti menia pocas kazdeho restartu routra alebo ich dslamu. Takze bud pouzijes sluzbu ddns ak ju tvoj neznamy router podporuje alebo si zaplatis u T-comu pevnu ip adresu.
Doma nemusis nastavovat nic.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny