Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prenos obrazu z bezpečnostného sytému vo firme do počítača doma

Prosím o pomoc, vo firme mám kamerový systém cez DVR nahrávač so zabudovaným OS Linux cez LAN port zapojený do modem-routra.Router má 4 šachty na ethernetový kábel a jednu WiFi anténu. Tento signál z kamier potrebujem: 1. zobraziť vo firemnej sieti na vybranom počítači, 2. zobraziť doma na počítači. doma mám modem-router ASUS 802.11. Som úplný laik, prosím o pomoc. Ak to aj napíšete odborne, nájdem niekoho čo tomu bude rozumieť. Domnievam sa, že problém je s povolením prepojenia na obidvoch stranách. Ja som sa domnieval, že to bude úplne jednoduché. DVR má zabudované kódy "network setup", tie že zadám niekde doma do počítača a priechod dát bude sprístupnený. Spravil som to tak, ale nič... Prosím o radu aj na e-mail:email som zmazal (fleg)
Ďakujem.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ja teda neviem ako u vas, ale "bezpecnostny" kamerovy system smerovat cez nezabezpecene spojenie, ni…
KiloViktor 31.10.2010 15:09
KiloViktor
Viktor nekomplikuj mu to este viac, kazdy slusny DVR vie aj https a okrem toho neviem o jednoduchom… poslední
fleg-sk 31.10.2010 16:50
fleg-sk

Ja teda neviem ako u vas, ale "bezpecnostny" kamerovy system smerovat cez nezabezpecene spojenie, nieje zrovna o bezpecnosti. V pripade napojenia cez Internet sa k obrazu z tych kamier moze dostat vpodstate ktokolvek so znalostami trocha vyssimi ako mackanie tlacitok. Naozaj mate zaujem o vykradnutie objektu?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru