Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr televize do 18 000kč

Ještě bych zareagoval :-):

Známí, příbuzní se se mnou radí když TV chtějí koupit, takže jim všechno odrecituji - výhody a nevýhody, nakonec stejně koupí první LCD která na kraji regálu stojí. Pak již nekritizuji a myslím si svoje.

V obchodě - kolují pověry že v prodejně má nejlépe nastavený obraz TV které se chtějí zbavit. Doporučuje se pustit si do vystavených TV signál ze zdroje který budeš nejvíce používat - DVD, TV vysílání apod. a sám si obraz nastavit aby se Ti co nejvíce líbil - a pak TV porovnávat. Např. přinést si vlastní DVD u kterého víš jak by měl obraz vypadat, kde bude střídání scén - sníh, tma, příroda... Podíval bych se na funkce které by Tě zajímaly - např. PIP, nahrávání, analog./DVB-T/DVB-C, zachování geometrie (kruh=kruh) při změně velikosti obrazu (některé TV nemají, nebo jen obtížně roztažením horního a dolního okraje, takže není vidět skóre fotbalu nebo titulky), počet SCART/HDMI atd., zobrazení času jedním tlačítkem nebo cokoliv jiného... :-)

My máme starou CRT Loewe a čekal jsem na zobrazovací technologii která kvůli zašmodrchaným licencím nepřišla (SED), ale kdybych musel vybírat teď tak plazmu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny