Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Win chcípne než naběhne

Zdravím.Můj příběh:
Stáhnul jsem si Virtualbox a nažhavil v něm linux(SUSE), pak jsem počítač(e) vypnul.Při opětovném zapnutí vyskočila nabídka zda chci nažhavit SUSE instaler nebo Vistu.Když jsem dal Vistu tak to doskákalo až k tomu bledě modrému oknu s nápisem Vítejte,pak přišlo další modré okno(modrá smrt) a PC se resetnul.Jediná možnost jak ho spustit byla nouzákem.V nouzákum jsem odinstaloval ten instaler SUSE,vyházel všechny pevný disky co vytvořil Virtualbox. Po restaru mi to SUSE už nenabídlo,ale modrá smrt mě sťala znova. Virtual box nejde odinstalovat.Hláška:"Nebylo možné získat přístup k instalační službě windows.Tato situace může nastat v případě že není instalační služba správně nainstalovaná..."
Uh.CO s tím,nějaký nápad? Děkuji...

Předmět Autor Datum
ked ti to suse ponukalo pri spusteni PC, tak si ten suse instaloval normalne na disk a nie do virtua…
MM.. 05.11.2010 00:56
MM..
Nabízelo mi to instalační soubor od SUSE. Skutečně jsem to instaloval ve virtualboxu.(z virtální mec… poslední
Ocas 05.11.2010 23:04
Ocas

ked ti to suse ponukalo pri spusteni PC, tak si ten suse instaloval normalne na disk a nie do virtualboxu. Tym si si asi prepisal ten Windows. Keby si ho instaloval do virtualboxu tak neni mozne aby ti akokolvek ovplyvnil Windows a uz vobec nie spustanie Windows a nemohlo ti to tam teda davat ani ziadne nabidky (za predpokladu ze si virtualny disk nenadrbal do rootu C:)

Na riesenie problemu je nutne vediet co presne si teda robil. Idealne ked Windows preinstalujes aspon opravny install a nabuduce instalovat veci len do virtual PC a virtualny disk definovat len ako subor, nie do filesystemu.

P.S. a najprv vyber instalacne CD Suse z CDROM mechaniky a skus to znova.
V BIOSe si nieco nemenil?

Nabízelo mi to instalační soubor od SUSE. Skutečně jsem to instaloval ve virtualboxu.(z virtální mechaniky...)
Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem smázl veškeré soubory od virtualboxu, když teda nešel odinstalovat..
A win naběhl...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru