Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem bluray iso

Prosím o radu.Stáhl jsem pár ISO bluray ve 3d.Převážně dokumenty od imaxu.Ty iso soubory mě jdou přehrát v xtremeru v pohodě jen z něj nedostanu 3d.Mám bluray vypalovačku,ale nějak se mě nedaří vypálit ten iso soubor.Mám program Ashampoo a když dám vypálit bluray z iso obrazu,tak to sice hodku vypaluje,ale pak na disku třeba v commanderu není nic vidět a píše to jednotka nenalezena.Samozřejmě bluray přehrávač si s tím taky neví rady.Zaráží mě,že ty iso obrazy co mám stažený sice třeba načte daemon,ale když se chci podívat na obsah,tak to napíše jednotka nenalezena.I když to je v pořádku,protože mě všechny ty obrazy v tom xtreamerovi hrajou.Co mám v tom ashapu nastavit aby mě to vypálilo z toho isa plnohodnotné bluray,aby byly vidět i soubory co obsahuje?

Předmět Autor Datum
U iso by sa nemalo nastavovat nic ptz iso obsahuje vsetko. Mas najnovsiu verziu toho ashampoo? Uz si…
MM.. 06.11.2010 00:38
MM..
už je to ok.bluray 3d vypáleno a je to opravdu pecka.:-) poslední
lagys 06.11.2010 06:56
lagys

U iso by sa nemalo nastavovat nic ptz iso obsahuje vsetko. Mas najnovsiu verziu toho ashampoo? Uz si niekedy nejake bluray s nim uspesne vypalil?
Jak velke je to iso? Je urcite dotahane kompletne? Moze byt aj poskodene to .iso, pri tahani z kadejakych zdrojov nikdy nevies co tahas. Overil si si nejake CRC toho iso?

P.S> jak velke mas medium? Neni medium mensia kapacita jak to iso? (moze byt ze lisovane moze mat trochu vacsiu kapacitu jak vypalovacie bluray, ale neviem zhlavy presne)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru