Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Internet v mobilu pomocí počítače

Zdravím . Mám na Vás dotaz . Vlastním Nokii n97 a chtěl bych si v ní natahat nějáké věci z netu a tak mě napadlo , jestli nějak nejde ten internet do ní dostat pomocí PC . Mám datový kabel i bluetooth navíc ta nokie má symbian , tudíž s ní jdou dělat různé věci jako např . použít jako webkameru , ovládat pc apod. Ale ten internet , jak tam dostat ani za boha nevím . Kdybychom měli doma WIFI tak problém je vyřešen . Ale nemáme.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Příteli. Z tvých reakcí je zřejmé, že jsi povahy labilní, nebo se ti nedostalo základů slušného chov…
Henessy 07.11.2010 17:49
Henessy
O co ti jde?Bez si vychovavat nekoho jineho,na tva moudra,nejsem zvedav konaku.
xtuta 07.11.2010 18:02
xtuta
Chlapče, chlapče. Kdybys uměl číst a neměl kalný zrak, jistě bys viděl že má reakce se netýkala tebe…
Henessy 07.11.2010 18:32
Henessy
no poznat to moc neni,kalny zrak mam a mladi je jiz v dali,hezkou nedeli. poslední
xtuta 07.11.2010 19:20
xtuta

Příteli. Z tvých reakcí je zřejmé, že jsi povahy labilní, nebo se ti nedostalo základů slušného chování. Nikdo není povinen ti radit a pokud se o to snaží, tak proč ty tvé hysterické reakce.
Až se sklidníš, tak se zamysli nad koupí nějakého WIFI routeru , třeba i z Avíza. Je to za pár korun. Problém budeš mít vyřešen,navíc můžeš s mobilem běhat po bytě což je výhodné, zvláště budeš li s ním zároveň ovladát televizi apod.
Blíží se Mikuláš, stačí to doma nahodit jako variantu levného dárku pro dospívajícího pubescenta.

Chlapče, chlapče. Kdybys uměl číst a neměl kalný zrak, jistě bys viděl že má reakce se netýkala tebe, ale autora dotazu. Zkus se poptat ve svém okolí jak se pozná co k čemu v thredu patří. Tobě jsem pouze a jen sdělil, že mi T mobile rovněž účtoval stažená data a proto jsem přešel k O2. Možná, že zbrklé reakce patří k výsadám mládí a tiše ti je závidím. Hezkou neděli.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru