Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Propojeni repro s PC. Redukce z jack 6,5mm na 3,5mm

Ahoj,

potrebuju radu ohledne propojeni pc s repro. Nevim jak to poradne popsat. Mam tento kabel HN098604 na jednom konci je nejaka koncovka, vubec nevim jak se jmenuje. Na druhem je jack 6,5mm. Prvne potrebuju vedet, jestli existuje redukce jack samice 6,5mm na samce 3,5mm. Jestli jo, tak mam dalsi dotaz. Kdyz toho samce 3,5 strcim do PC pojede zvuk i v tom repraku? Podotykam, ze v repru je koncovka (samec i samice) pouze ta o ktere pisu vys a vubec nevim jak se jmenuje. Takze by to bylo zapojeno takto: Repro> ta zvlastni koncovka> jack 6,5mm samec> do 6,5mm samice> a z ni 3,5mm jack do PC.

Redukce- vim ze existuje opacna. Takze predpokladam, ze existuje i tahle. Jenze nemam potuchy, jestli by to pak hralo. Na netu toho moc nevyhledam, protoze jsem v miste, kde jede jen GPRS a to se neda nic hledat.

Dik

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak jem koupil redukci a zvuk z pc bez problemu hraje. Co me ale celkem znepokojuje, je sumeni z hor… poslední
Radek 10.11.2010 19:47
Radek

Tak jem koupil redukci a zvuk z pc bez problemu hraje. Co me ale celkem znepokojuje, je sumeni z horniho repracku. Ten velky spodni hraje nadherne ciste, nesumi. Ten malej i kdyz do nej nejde zvuk, tak sumi(uz nelupe) a jak do nej pustim zvuk, tak se sum snizuje a zvysuje v zavislosti na prave prehravanem videu nebo hudbe. Je to normalni nebo je to na reklamaci?
Ten sum posloucham par desitek cm od bedny. Chapu, ze takto blizko u ni nikdo nebude, ale prece jen me to stve a nevim, jestli je to normalni nebo ne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru