Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mazani stop cinnosti na PC

no jestli máš počítač pod kontrolou a můžeš ho přetvářet k obrazu svému (což sem možná blbě pochopil z poznámky o Linuxu), tak bych nainstaloval TrueCrypt (nebo použil BitLocker), zašifroval kompletně HD včetně systémového disku (jestli máš víc oddílů), aby nemohl použít nějaký způsob jak získat data z pomocí live OS.

No a pak bráchu ještě přesvědčit, aby si nechal učet běžného uživatele a nikoliv administrátora (kterej budeš mít pouze ty). :D

A pak ještě můžeš označit adresář, který chceš zašifrovat (tj svůj profil) -> pravej klik-> vlastnosti->upřesnit->Šifrovat obsah.

--

1. krok zaručí, že si disk nepřipojí na jinný počítač aby z toho doloval data
2. krok zaručí, že když se přihlásí k svému účtu, tak nebude schopen vidět tvé soubor vč. HKEY_CURRENT_USER větve registrů (možná i mín).

----

Když bude mít práva administrátora, tak tvý zašifrovaný soubory taky neuvidí, ale možná by si mohl naistalovat nějaký kelogger, který se spouští jako služba pro všechny uživatele a pak tě stejně prokoukne.

----
Co takhle dát mu práva běžného uživatele a nastavit mu tam rodičovskou kontrolu, aby mohl spouštět jenom "miny" a to v době, kdy jsi fyzicky přítomný u kompu, :D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny