Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem co treba vedet, keby som chcel opravovat pocitace ???

"princip ako co funguje" nepotrebujes vediet na opravy PC. A v ziadnej knihe to napisane neni ptz taka kniha by sa ti ani nezmestila do obyvaku.
Zhruba by si mal byt v obraze co sa tyka zakladov elektrotechniky (aby si chapal aspon naco su na zdroji napisane Ampere, ze aj vypnuty zdroj je v skutocnosti zapnuty a teda ze s PC sa nemanipuluje ani v soft-off, co to je staticky vyboj a ako ho zamedzit aj bez zbytocnych specialnych pomocok), komponenty PC aby si vedel co je co a naco to je (a jake su momentalne na trhu patice a sloty a RAM typy atd), to neni nic zlozite sa dozvediet tu v poradni z dotazov a odpovedi behom tyzdna, a co sa tyka SW problemov to chce len skusenosti proste treba sa v tom OS (Win, linux, apod) vrtat a riesit problemy a citat tu jake maju ludia problemy a jak to riesili prip. vediet si najst riesenie na google ptz kazdy SW problem uz niekto riesil. Do vacsej hlbky z hladiska SW by si mohol ist len keby si bol spickovy SW vyvojar (driver, app, apod), co chce kludne aj 10rokov studia+praxe, ale potom by si uz nechcel byt opravar pocitacov ptz by si mal 5x taky plat :) a opravar PC ani nepotrebuje ist do hlbky, on proste Win odviri alebo ho preinstaluje. Jak nainstalovat ovladace mas aj v sekcii Clanky, btw sekciu Clanky si mozes preciatt celu tam je dost zaujimaveho.

BTW. tu na poradni najdes 10x vacsich expertov jak nejaky pisalek knihy. Ptz spickovi experti (napr. ja :D, ale aj kopa inych odpovedacov tu) nemaju chut vypisovat nejake knihy (resp. je kravina pisat nieco do knihy co o 3roky uz nebude platit), ale odpovedat na konretny dotaz neni pre nich problem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny