Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nokia E5 - zvládnu ji vybít za jeden půlden, je to normální nebo na reklamaci?

Tak ja myslim, ze je porad lepsi, kdyz to nekam napisou, protoze jsou i hloupi lidi. No a s timto nazorem

co je komu do toho, kolik si spotřebuju (a pochopitelně zaplatím) elektriky??
nesouhlasim zase ja a nelibi se mne. Kdyby se jim ridili vsichni, tak za par desitek let budes jezdit na dovolenou akorat tak k mori nebo do betonove dzungle. Kdyby vsichni delali to cos napsal, tak bude priroda znicena mnohem driv.
Ono k tomu stejne dojde, ale nemusi to byt tak brzy. Staci se jen kolem sebe podivat, otevrit oci a necumet jen na to, ze ti nekdo rika, ze bys nemel spotrebovavat tolik a tolik energie(samozrejme nejde jen o energie). Nesu zadne greenpisak, ale mam rozum, jezdim po svete a vidim i to, co se do TV a tisku casto zamerne nedostane. Footprint je skutecnej, stejne tak jako jsou skutecny velky klimaticky zmeny na mistech kam jezdim. Kazdym rokem je to horsi a zmeny jsou skokovy, ne postupny. Kdo ma oci, tak to vidi i u nas v cr. Kdo je nema podivuje se nad tim, co lidem nekde radi treba na krabicce od mobilu. Tech par vet na nejakych krabickach je to nejmensi. Stejne se tady vsichni za nejakou dobu sezerem. Vic to tady nema cenu rozebirat, stejne to nikoho nezajima a skoro kazdy si bude rikat to co ty, ale s prirodou je konec. Jinak samozrejme vim, ze lidi jsou mrchy a zneuzivaji spoustu veci z ekologie a delaji z toho greenpisacky pyt(č)loviny.

Jinak k dotazu. Nejlepsi bude kdyz se zeptas nekoho, kdo ma stejny mobil. Ja totiz zrovna mam jedne z mobilu SE, ktery bohuzel na baterku vydrzi podobne jako to tvoje (od rana do vecera) a je to normalni, jak jsem bohuzel zjistil. Kdyz ho necham lezet, tak vydrzi ale i 3 dny. Jak se ale zapne GPS, nebo si zacnu s necim hrat, tak je vydrz baterky vis kde.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny