Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ake sluzby na pc.poradna.net by ste uvitali v buducom roku?

Neumim si predstavit, ze zkuseny uzivatel potrebuje nejak casto placenou radu, ale to je jedno. Ja to nechci resit. To je vec lidi, kteri to tady chteji nabizet. Ja jsem jen chtel napsat, ze si myslim, ze to nebude jen tak jednoduche. Navic s prislovecnou ceskou vycuranosti. O viru jsem psal jen nahodne, protoze jsem psal o foru viry. Nejde jen o vir, ale o cokoli jineho.

No a na rovinu, ty si myslis, ze tady v cesku najdes nekoho, kdo ti bude mesicne/rocne platit takovy sumy? Predtim jsem nevidel ten obrazek. Tim chci hlavne rict, ze klientela k necemu takovymu jako je expert-exchange se dost tezko bude hledat tady na poradne.

Jeste aby to nevyznelo nejak blbe, ze neco takovy rovnou zavruhuju. To ne. Spis by me ale vyhovovalo neco treba jako je na webtrhu, kde si treba zadas poptavku nebo nekomu opdovis na jeho nabidku v tom, co hledas. Takovy veci bych treba ja celkem casto vyuzil a nemam problem s tim za neco zaplatit (ja konkretne treba spis z oblasti tvorby webu apod., nez nekde zebrat na foru, radsi zaplatim nekomu spolehlivymu a mam to za chvilku hotovy). Webtrhu se ale vyhybam, na zaklade predhozich i soucasne zkusenosti.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny