Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ake sluzby na pc.poradna.net by ste uvitali v buducom roku?

Jo ja proti tomu nic nemam. Bude to hlavne o cene, jak jsem psal. A taky jak jsem rikal, tak treba ja bych pomerne casto neco takovy vyuzil prave z oblasti web stranek, nejakyho malyho programovani v HTML, PHP apod. Mne by se mimo tuto pomoc (oprava HW, SW chyb apod.) libilo prave neco ve stylu Shanim praci - nabizim praci v XXX.
Ale mam obavu, ze zpusobem jako jede e-e to nepujde, z nekolika duvodu. Nechodi sem tolik odborniku, odbornici se casto neptaji a porad si myslim, ze cesi jsou vycurani a nebudou chtit platit. Nevim, jestli tady maji nejaky statistiky jak stari lidi a jaky profese sem chodi, ale celkem o tom pochybuju. Myslim, ze struktura tady je jasna, jako skoro jinde po forech - 90% frikulinu, zbytek coolmenu a ti neplati za nic. No a rodice jim na to asi nedaj. Podobny model jako ma e-e by se treba chytl v mensich firmach (tam tomu i celkem verim, proste obcasna pomoc s necim za prachy), ale to by jim to nekdo musel nabidnout. Jinak videls tady nekdy otazku od Tacuda, JaFiho, JR, flega apod.? Daly by se asi spocitat na prstech jedne ruky. Sazmorejme se ale muzu plest, rikam jen svuj nazor, kterej jsem stejne rikat nechtel. Jen jsem se chtel vyjadrit k flegovi.
No a dal sam pises, ze se tam (e-e) resi veci, ktery se casto neresi, tim min by se takovy veci resily tady. Kdezto tady se casto resi uplny blbosti, ktery tady vetsina ze znalych zna, ale vetsinou je znaji i na jinych forech/poradnach zdarma.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny