Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím pěkně o doporučení od profesionála, která volba procesoru je vhodnější ?

Se vsim co pises souhlasim, ale na moje nazory moc nedej. Sam se v tom nevyznam jak vidis. Stejne ti nezbude nic jiny, nez se rozhodnout sam.
Ja uz jsem skoro jiste rozhodlej znovu pro Intel. Testum zas az tak moc never. Nevis kdo je komu plati a kde jsou aspon trosku skutecny. Ale urcitej obrazek si udelas. Jinak si neumim vysvetlit ty rozdily na ruznych serverech.
Podle minulych testu meli moje CPU (AMD i Intel) podobny vysledky a skutecnost byla sakra jina. Intel fotku zvladl prekonvertovat cca 5x rychlej(tim nechci rict, ze to nemuze byt treba ted naopak). Hledani jsem venoval nekolik dni a nevim o nic vic, nez predtim. No a uz me to nebavi.
Ve hrach je to podle vseho opravdu skoro prast jak uhod, ale jinde je Intel proste v prumeru asi o neco dal. Minule se mne volba Intelu hodne vyplatila. PC znatelne zrychlilo, ale porad jsem si rikal, ze AMD uz je na tom zase o neco lip, ale asi ne. Navic jestli tak moc nespechas, tak koncem roku nebo na zacatku pristiho ma Intel prijit se sandy bridge a ty by s tim mohly jeste poradne zamichat.

Jinak jeste jedna vec k Intelu, ktera me od nej zatim odrazuje. Jsou to zakladovky. Jestli se v tom vyznas, tak nic nehledej, jestli ale ne, tak si najdi neco o P55, P55A, H57, USB3, SATA/6GB apod. Je to zajimavy... U AMD jsem tyto problemy zatim neobjevil.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny