Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Firefox, položky v Ccleaner

Ale to neni blbost. CCleaner ti nic neposkodi, pokud ho pouzijes v defaultu. Kdyz bych sel do detailu, tak stejne tak ti ja muzu rict, at nevypisujes ty blbosti to tom, ze lidem ccleaner poskodi pc. Pokud jo, tak si ho poskodili sami (konkretne tady mas jasnej priklad, chce cistit neco, co ccleaner v defaultu nepovoluje), protoze zapli volby o kterych ani nevi, co znamenaji. Vzdycky je to vina uzivatele, ale to stejny muze udelat po zdejsich radach, at cisti rucne, protoze se nekde uklikne a je to.
No ja mam pocit, zes nekdy psal, ze si tempy apod. mazes rucne, toto mazani mam na mysli. Ne nejaky priblbly databaze ve FF. Proto jsem psal, ze rucne cistis.
Ses na to zbytecne alergickej. Ale nechci se hadat o blbostech a navic jeste s tebou. Vim ze pc rozumis, aby sis nahodou nemyslel opak a nehodlam se s tebou poustet do zadnejch velkejch akci, ale v tomto proste nemas pravdu. Nesetkal jsem se s nikym, kdo pouziva ccleaner v defaultu, komu by neco poskodil. Kdo maze polozky, ktery jsou zasedly/nepovoleny a nevi ani co to je, tak si pc posrat muze i ccleanerem, ale to je vul uzivatel, ne program.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny