Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rychlost netu Vodafone -mobil

Ahoj, chtel bych se zeptat nekoho kdo vyuziva internet v mobilu od Vodafone jako pausalni zakaznik. Jde mi o to kdyz vycerpam FUP:500mb, tak mi operator rekl ze mi klesne razantne rychlost ale nebudu platit dalsi poplatky za data. Ale ani za boha mi nerekl na jakou rychlost to klesne, proste sem to z nej nedostal, pokazde to zamluvil a volat tam znovu nechci jelikoz me to stoji 30,- za zavolani operatora.

Mate nekdo zkusenost jestli i po prekroceni FUPu mi to staci na cteni emailu + icq?

Nic vic nejak nevyuzivam. Brouzdam po netu pres APN Vodafone Lieve, takze zmensuje stranky (datove).

Předmět Autor Datum
Ja tu zkusenost mam. Po precerpani limitu ti rychlost spadne na cca 4-5kb. Nevim jestli jsem ty jedn…
Radek 21.11.2010 08:54
Radek
No tak se budu modlit aby mi tech 500MB stacilo, coz asi staci. Pouzivam to jen kdyz jsem v praci, t…
Nemesis_CZ 21.11.2010 09:03
Nemesis_CZ
Uvidis. Ja jsem beznym prochazenim netu nemel problem za den dostat se skoro ke 100MB. A to jsem nec… poslední
Radek 21.11.2010 09:21
Radek

Ja tu zkusenost mam. Po precerpani limitu ti rychlost spadne na cca 4-5kb. Nevim jestli jsem ty jednotky napsal spravne, ale je to proste ryxhlost u ktere se stihnes nekolikrat vys.at na zachode, nez se ti nacte 1 stranka nebo stahnes 1 email. Je to naprosto tragicky, nepouzitelny (proto asi zamlouval, ale mne ot pokazde rekli, ja k nim volam zdarma) a neda se s tim ani prohlizet net.

No tak se budu modlit aby mi tech 500MB stacilo, coz asi staci. Pouzivam to jen kdyz jsem v praci, tak abych byl online. Ja si zvolil doplnek "Po Svem" mam 10% slevu na fakturu ale jakakoliv operace od operatora se uctuje jednorazove 30,- at treba pres telefon a nebo na prodejne. No hruza.

Uvidis. Ja jsem beznym prochazenim netu nemel problem za den dostat se skoro ke 100MB. A to jsem necumel na zadny fotky ani videa. Ja mam taky "po svym", ale jako firemni to mam zdarma. Jsou to parchanti. Uz dyl uvazuju o presunu do zahranici a necham si tady jen 1 cislo, aby lidi nemuseli volat jako do zahranici. Na to se neda divat, jak nas tady oskubavaji a okecavaji to specifickym trhem. Mame nekolikrat vic lidi nez treba slovaci a mame vsechno i nekolikrat drazsi (to uz vubec nemluvim o rakousku, UK, DE apod.), jak to, ze tam to jde? Podivej se na ceny dotovanych mobilu - to je vysmech. No nic, tak jsem si postezoval. Pokud nebudes moc na netu, tak ti to stacit mozna bude, ale pocitej fakt s tim, ze jak to spadne, tak si neprectes ani email, kterej ma treba par kb navic. Prerusuje se to. pada to a nemas sanci si u stahovani emailu prohlizet neco na webu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru