Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Koupě nového PC - Pomoc

Ahoj, nevím jestli to je ještě aktuální, ale s CZC mám jen dobré zkušenosti a to i s reklamací, nebo výměnou zboží, když se mi jednou povedlo koupit omylem kartu do jinýho slotu.
K sestavě asi tolik - osobně bych si koupil asi jinej zdroj a chladič na procesor. Zase z vlastní zkušenosti - kupuju procesory AMD, desky Asus s chipsetem nVidia, paměti A-Data, Corsair, nebo Kingstone, grafika Asus chip nVidia, disky Seagate, mechaniky Asus, zdroje Fortron, Coolmaster nebo Corsair. PC zásadně sestavuju a instaluju sám - zvládnul by si to určitě taky sám, nic na tom neni, podle ceníku to je asi 900,- (500 sestavení + 400 instalace).
Díval sem se a asi něco takovýho bych si koupil pro sebe:
procesor
deska
paměti
grafika
zdroj
mechanika
chlazení - procesor
Zbytek je z tvojí sestavy - to je ale cenově někde na 19400,-, ale je to můj názor a pohled na věc, tvoje sestava je dobrá, ale osobně bych rozhodně minimálně pouvažoval nad zdrojem a tim chladičem - možná i tou pamětí (můžeš mít i rychlejší).
Co se týká reklamací, tak je samozřejmě nejlepší, když tě to nepotká, ale jinak protože to budeš mít složený z komponent, stačí poslat to, co bude vadný, samozřejmě že asi i jde poslat to celý, ale zase si to hledání závady zaplatíš.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny