Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ATI s chipem RV370 bez blizsich informaci

Zdravim,
na uvod se hned omluvim, ze nedokazu dodat veskere potrebne informace, nedokazu ani fyzicky zjistit co je v PC za kartu, protoze jsem to pacil pres IM z cloveka neznaleho, ktery do bedny ani nepoleze.

Ziskat se mi ale podarilo treba tento screenshot z GPU-Z.

Vendor ID ze spravce zarizeni jsem jaksi z dotycne osoby nevypacil, kvuli asi neschopnosti prekonat UAC (ach jo), ale podle jakehosi ID uvedeneho v tom GPU-Z by to mohlo byt neco blizke tomuto ... jen tam nachazim polovicni velikost pameti nez ukazuje GPU-Z a hlavne 64bit sbernici. GPU-Z u me "nezname" karty vypisuje 128bit, nicmene tomu prilis neverim. Prvni otazka tedy, jakou tomu hadate sirku sbernice?

Dale, ma orientace v oblasti realneho vykonu graf. karet v ruznych hrach je nulova az zaporna a jelikoz dotycna osoba by rada hrala cosi typu Mafia 2 a Assassin Creed (ci jak se tomu nadava), tak se ptam, je to na tomto strepu realne? S Mafii udajne byl nejaky problem, ze to vyzadovalo kartu od nVidie, coz me teda zarazi, ale holt z BFU nevytahnete obvykle normalni popis situace. Vim akorat, ze Mafia 2 ma tusim physx, ale to urcite nebrani hrani na ATI, zkratka se ta ficura ozeli, takze mne nenapada zadny rozumny duvod .. ale buhvi co to mel za nacrackovanou verzi atd. Jinak udajne se mu na tom kouse i NFS Carbon, ale zase clovek nevi absolutne nic o detailech, kterymi to trapil, rozliseni atd. Cili finalni otazka, je tahle karta vubec schopna nejakeho hrani her (nevim porad, zda nahodou nema jen tu 64bit sbernici) nebo si ma radeji koupit nejaky levny upgrade v podobe tady tohoto (podotykam je to do stroje s Pentium D 2,8GHz) ... pomuze si s tim na hrani Mafia 2 a Assassin Creed a takovych podobnych srand? Podle mne snad ano, ale v graf. kartach se ztracim, nesleduji to.

Dekuji za odpovedi, v pripade nesrovnalosti ci dotazu napiste, pokusim se zodpovedet.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny