Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nastavení 2.síťové karty v PC

Zdravím!
Uvažuji,že dám do počítače 2.síťovou kartu ke spojení kabelem PC a notebooku/jen k přenosu dat/.Nevím jak ji mám správně nastavit.
Situace je taková:Internet mám od kabelovky zapojený do routeru.Odtud kabel vede do PC/první síťovka/.Dále po bytě je signál přenášen pomocí wi-fi /1 až 2notebooky/. Jde mi o to abych spojil PC a notebook kabelem jen k přenosu dat,pomocí wi-fi je přenos pomalý.
Díky moc za rady

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já byhc potřeboval poradit:D Na koleji máme telku přes net - samo sebou máme i router, abycho v noč… poslední
Shinxi 22.03.2011 19:39
Shinxi

Já byhc potřeboval poradit:D

Na koleji máme telku přes net - samo sebou máme i router, abycho v nočních pařbách mohli hrát mezi sebou a na jednom pokoji.

Bohužel jsem natvrdlej, a nevím jak u svého routeru http://www.c-shop.cz/sitove-prvky-bezdratove/route ry/belkin-belkin-n150-wireless-router-4xlan-237528 .html nastavit multitasking či jak to je, a nikomu se v otm moc šťourat nechce, takže při pařbě nemůže mít puštěnou tu internetovou telku, která vyžaduje port 1234 či jak to je.

Tak jsem pořídil druhou síťovku s následujícím zapojením. Internet do jedné síťovky a z druhé síťovky do routeru, přičem v nastavení nasdílím net, aby to pouštělo do routeru.

Jenže mí to ňák nejde:D U druhé síťovky jsem všechno nechal na automatik, aby to přidělilo IP jak potřebuje a to tež jsem udělal v routeru http://www.c-shop.cz/sitove-prvky-bezdratove/route ry/belkin-belkin-n150-wireless-router-4xlan-237528 .html . Všechny kontorlky mi naskočí zeleně až na tu poslední a to je symbol pro internet:D

Přičemž když má mzapojení: internet - router - PC tak všechno oki - jen musím mít naklonovanou MAC adresu v routeru, jinak by mě to nepustilo:D

Nevíte teda někdo, jak mám u: internet - PC(1 síťovka), PC(2 síťovka)- router zda musím něco nastavit?:D Jinak si nedokážu vysvětlit proč to nejde:D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru