Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Asus Eee PC 1201NL - dobrá volba na cesty?

Pokud to máš na psaní všemi deseti, je to vcelku dobrá volba, já mám EEE901 (10") a psát se tam dá leda dvouprstou metodou, všech deset nelze použít, tedy pokud nemáš ruku osmiletýho děcka, což nemáš. Takže 12" model už bude mít klávesnici větší.
I rozlišení je použitelný, já mám na výšku jen 600 pixelů, takže musím mnohem víc scrollovat, než je mi milý.
Výkon procesoru se dá přirovnat k PIII Tualatin, tedy slušně použitelný. Navíc už je to na IONu, takže i grafika v tom bude lepší, než původní GMA.
Výdrž u toho tvýho bych odhadoval spíš 4 hodiny, máš větší displej a klasický disk (já mám SSD).

Tedy - pokud to chceš hlavně jako cestovní strojek, rozhodně ano, dobrá velikost na psaní, dobrý rozlišení, dobrá výdrž.

Mimochodem - dají se sehnat repasovaný netbooky za solidní cenu (okolo 4500Kč), třeba ten model, co mám já. Pokud chceš vědět víc, napiš PM, nebudu tady dělat reklamu. Ani možná nejsou repasovaný, spíš nějaký předváděcí modely, nebo starý skladový zásoby, já mám kousek z Itálie (popisky kláves jsou italský, rozložení je ale klasika), ale bylo to v perfektním stavu, nepoškrábaný, čisťounký, baterka v 100% stavu. Za ty prachy super koupě.

Jo a rozhodně si k tomu kup cestovní myšku, sice má touchpad mutlitouch a hromady nastavení, ale mně se s tím prostě blbě dělá.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny