Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jaky je rozdil mezi ESET NOD antivirus a ESET smart security??

No ja taky, ale je mozny, ze u nich je to jinak. Nic to ale nemeni na tom, ze jinde je to prave naopak. Lidi jsou bez routeru s FW, u nas drtiva vetsina.
NIS je norton.
Ja jsem s Comodem nikdy problem nemel a jak rikam, meli ho i nasi a proti nim su ja genius. Presto nemeli problem, ale s NIS je to jeste lepsi-jediny na co se pta, je smazani cookies asi jednou za tyden anebo jak jsem jim to nastavil. No a to uz vi, ze maji kliknout na OK nebo zavolat. Nepta se to snad na nic.
No jo, o free nebo placenym rec nebyla. Jinak free FW s automatem je jeste Outpost a mozna i Online Armor. Ale NIS a ted uz i KIS maji ty automaty opravdu pro debily, tim se nechci nikoho dotknout, ale tak to dnes je. Outpost jsem uz dlouho nezkousel, mam sice lifetime licenci, ale nepouzivam to a Online Armor jsem zkousel taky pred par rokama naposled. Mozna se to zmenilo. Jestli neco hledas, tak zkus ve virtualu. Comodo 5 na automat jede bez problemu taky. Pred par tydnama jsem si to zkousel.
S tim placenim o tom vim, ale da se to koupit v akcich za par stovek. Samozrejme je to ale kazdyho vec.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny