Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No bude to asi nejaky totalny srot s velmi nizkou rychlostou a noname vyrobeny kdesi v prdeli a mozn…
MM.. 02.12.2010 17:42
MM..
MM, při vší úctě, nechutí k šikmookým zemím a jejich výrobkům jsi tu docela tuším známý (nic ve zlém…
Redsnake 02.12.2010 17:47
Redsnake
Kristova noho, čo riešiš za 300 Kč. Bude to neotestovaný kus. Výrobná kapacita je dnes ohromná, odbe…
Joseph 02.12.2010 18:00
Joseph
Tak řeším, je to přeci forum od toho, aby se to tu řešilo. Přijde mi docela dobrý ušetřit dva litry,…
Redsnake 02.12.2010 18:02
Redsnake
Ešte raz, nemáš co riešiť, pôvod danej karty je nejasný, kvalita tiež, predajca nanajvýš podozrivý /… nový
Joseph 02.12.2010 18:11
Joseph
MM neblazni s falzifikaty. Na te karte neni vyrobce pravdepodobne nikde uveden, takze se nemuze jedn… nový
Radek 02.12.2010 18:08
Radek
Ked na tom neni ziadna znacka napisana tak to samozrejme neni falzifikat ale proste noname a s tym n… nový
MM.. 02.12.2010 18:15
MM..
No zepredu neni, co je zezadu nikdo asi nevi. Kazdopadne je to divny, ale uz se mne stalo, ze jsem p… nový
Radek 02.12.2010 18:22
Radek
Kdybys mu napsal a pak to hodil sem, budu jedině rád:)Já už domlouvám se známým co má paypal a zkuše… nový
Redsnake 02.12.2010 18:30
Redsnake
Uz jsem mu napsal, tak uvidime jestli se vubec ozve. Ja jsem takto treba dnes koupil pro kamose bezp… nový
Radek 02.12.2010 18:37
Radek
A o tom to je, kdo by nechtěl ušetřit, když se to dá, že. Zkusíme, uvidíme. Na jeho reakci jsem zvěd… nový
Redsnake 02.12.2010 18:44
Redsnake
Ta inzerce kteoru jsem linkoval na začátku už skončila, ale tu je za 14.95 stejná karta i se specifi… nový
Redsnake 02.12.2010 20:42
Redsnake
Zatim neodepsal a asi ani neodepise, ale uvidime. No jak se zda, tak bud tak rychle vyprodal nebo ho… nový
Radek 02.12.2010 20:49
Radek
Tak třeba jsou vážně "jen" kradený nebo tak něco. Uvidíme, přinejhorším přijdu o tři kila, no. Za ve… nový
Redsnake 02.12.2010 20:54
Redsnake
Kradney byt nemusi, ale kdyz se podivas, tak jich za dnesek prodal 999 a to je slusnej vyvar za den.… poslední
Radek 02.12.2010 20:55
Radek
Uz to tu bolo povedane myslim vsetko. Vacsina ultralacnych kariet z Azie su falzifikaty alebo ine od… nový
fleg 02.12.2010 20:48
fleg
už je objednaná, pak dám report. Maximálně se mi budete smát, no:-) nový
Redsnake 02.12.2010 20:49
Redsnake

No bude to asi nejaky totalny srot s velmi nizkou rychlostou a noname vyrobeny kdesi v prdeli a mozno ani neotestovany. Moze to v tom fotaku blbnut kvoli nizkej rychlosti alebo kvoli chybam atd. Moze sa stat ze jedneho pekneho dna prides o fotky nafotene za cely den alebo tyzden apod. Ked to chces riskovat tak ok. Vseobecne veci priamo z taiwanu su hodne lacne (ja som si raz na ebay kupil novu compactflash redukciu z taiwanu za 1 euro :D u nas stoji 10e) ale nie su to ziadne znackove veci, aj keby na tom nejaka znacka bola napisana tak je to nezmysel (falzifikat. V tom pripade si treba uvedomit aj to ze dovazat falzifikaty vo velkom je trestne, ale jeden kus by nemal byt problem je tam nejaky limit tusim).

MM, při vší úctě, nechutí k šikmookým zemím a jejich výrobkům jsi tu docela tuším známý (nic ve zlém) a imho většina dnešní elektroniky je z tamnějších podmínek. Ohledně kvality, nezbývá mi než s Tebou souhlasit, je to riziko, na druhou stranu, chci to do telefonu, na hubdu, videa ve forme 3gp třeba seriály atd. Nic důležitého, ani jako zálohovací médium. No uvidím..

Kristova noho, čo riešiš za 300 Kč. Bude to neotestovaný kus. Výrobná kapacita je dnes ohromná, odberatelia dodávky testujú štatistickým výberom. Ak nevyhovie jednoducho sa vráti všetko výrobcovi, basta. Výrobca otestuje, vytriedi alebo aj nie, zbaví sa toho, dá zošrotovať, ak niečo unikne, predáva sa to za výhodnú cenu.
Nič zvláštne že unikajú výrobky z fabrík mimo kontrolu, kradne sa všade. Apple teraz má nejaký problém s bielymi krytmi ktoré by ešte v predaji nemali byť, unikajú z výrobných liniek .....

Ešte raz, nemáš co riešiť, pôvod danej karty je nejasný, kvalita tiež, predajca nanajvýš podozrivý /tie feedback si pozri - je to de facto pár ludí /.

Núka kartu za 300.

Kúpil by si od cikána na stanici ? Ak ano, tak kúp aj túto. Je to loteria, vyhráš/prehráš.

Alebo by si chcel za 300.- doživotnú záruku ?

300.- je 10-12 piv. Osobne som za to pivo.

MM neblazni s falzifikaty. Na te karte neni vyrobce pravdepodobne nikde uveden, takze se nemuze jednat o napodobeninu treba Sandisku a zadny trest za dovoz falzifikatu mu nehrozi. Kartu muze v klidu vyzkouset a pokud mu pojede, tak si ji muze nechat. Pokud ne, tak ji muze reklamovat a zaplati si postovny zpet anebo se domluvi jinak. Je to jeho volba. O riziku vi a muze se to hodne vyplatit a kdyz ne, tak zase tolik neztrati. Neverim tomu, ze by mu nejakou dobu jela a pak se podelala, to by spis nejela hned. Aspon takovy zkusenosti mam s kartama sam. Kdyz bylo neco podelany, tak to nejelo hned nebo po par pokusech o kopirovani.
Vzhledem k tomu, ze prodejce zadne parametry zejmena co se tyce rychlosti nespecifikuje, tak si asi ani nebude moct stezovat, kdyz karta pojede pomalu.

Ked na tom neni ziadna znacka napisana tak to samozrejme neni falzifikat ale proste noname a s tym neni z hladiska zakonov ziaden problem.
Skusit to moze ved som pisal ja uz som tiez kupoval z taiwanu nieco super lacne a normalne to doslo a fungovalo to (akurat na tom mojom ani neslo co pokazit to boli len 2 konektory a maly plosak). Ako su na tom taiwanske SD karty neviem, moze skusit a napisat potom sem ze ci mu to funguje a jak.

No zepredu neni, co je zezadu nikdo asi nevi. Kazdopadne je to divny, ale uz se mne stalo, ze jsem parkrat takto koupil blbost, co stala par kacek a jede to do dneska a par jsem jich vyhodil hned po rozbaleni.
Myslim, ze tam zamerne nema rychlosti. Ja mu schvalne napisu, jestli k tomu neco rekne a dam to pak sem. Zajima me to samotnyho. Kdyz tehdy letely ty falesny Sandisky, tak jsem se bal hodne, protoze to nebyla sance poznat. Az kdyz jsi to koupil. Proto jsem Sandisk nikdy na Ebay nekoupil, obzvlast bych se mu vyhl z Ciny apod. Ale kamos dostal falesny z UK. Takze si nevyberes.

Zatim neodepsal a asi ani neodepise, ale uvidime. No jak se zda, tak bud tak rychle vyprodal nebo hodne rychle skoncil. Melo to byt jeste vic jak jeden den.
JInak u te druhe aukce mas rychlosti napsany. Ted teda nevim z hlavy jaky maji byt, ale podle myho je to celkem pomaly (jenze ja jsem vzdycky shanel ty nejrychlejsi). Speedy - 50x: 8.2MB/sec read rate - 7.7MB/sec write rate ale to si zjisti sam, jaky rychlosti maji mit karty do tvyho telefonu, respektive jaky se tam pouzivaji. Takze neni nutny cekat na to, az ten druhej odepise.

Nejakej odrb to ale bude, protoz ekdyz se podivas na pocty jejich feedbacku a na to, odkdy jsou cleny Ebaye, tak je to vicemene podobny, takze to budou kdovi kdo, ale jestli karta pojede, tak te to nemusi zajimat. Ja jsem takto koupil neomezeny online zalohovani, ktery ma stat 130usd za cca 20 a krasne to funguje.

Uz to tu bolo povedane myslim vsetko. Vacsina ultralacnych kariet z Azie su falzifikaty alebo ine odrby. Pred nedavnom niekto spominal kartu, ktora mala 8GB, pisane bolo 8GB, fotak hlasil 8GB, ale karta fotila len do 1GB, zvysok odignorovala. Cize nejaka "prechipovana" 1GB karta.
Navyse shipping Hong Kong znamena, ze dorucovanie je len v ramci Honk Kongu, aspon inde na Ebay, ked sa uvedie shipping USA tak nikde mimo USA to nedorucuju...ale niekto to uz pisal, ze dorucuju aj do CR, takze toto je pase (ale toto myslel Jospeh podla mna).
Uplne najvystiznejsie je to co bolo povedane, za 300 nie je co riesit, bud to risknes a mozes sa nam potom pochvalit alebo ich radsej prepi.
Ja zo zvedavosti by som to mozno skusil.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru