Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ace Translator žaloba

Zdravím. Mojemu otci došel mail s výhružkou, že mají jeho IP adresu a že pokud si nezakoupí jejich program, tak mu pošlou pokutu 100 000. Tohodle mailu si nevsiml. Zanedlouho mu přišel druhý email, že pokud nezaplatí, tak na něho pošlou právníky. Otec je duchodce nemocný na srdce a tato zprávička mu moc dobře neudělala. Minule se opakovala ta samá situace, akorát jsem byl na dovolené, a než jsem stačil říct, že to jsou podvodnici, poslal jim neco pres 2000kč. Hrozí mu něco ? Trošku jsem googlil a prý to chodí běžně lidem. Děkuji za veškerou pomoc

Hello,

We noticed that you are using a pirate copy of Ace Translator.
We have logged down the IP addresses and other solid proof.

Software theft is a serious crime. If you are caught with illegal software, you may be fined and prosecuted to the full extent of the law. In fact, you may be liable under both civil and criminal law. Software copyright violators in Brazil are fined up to R$ 200.000, or sentenced to jail for up to two years.

We hope you will take this matter seriously. You can acquire valid licenses now from the webpage below:

http://AceTools.biz/purchase.html?pp=4&seq=974&b=3 2

If you don't acquire a license within 7 days, we will turn over all evidence and documentation to a law enforcement agency for investigation.

Thank you for your immediate attention.

PS: Toto je vzor co jsem našel na internetu, nejsem z brazilie

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny