Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem NTB umřel bez varování...

Zdravím všechny, moc prosím o odbornou radu. Mám (měla jsem) notebook MSI M670X ořez tři roky starý. Včera večer jsem ho přinesla z auta, kde byl asi dvě hoďky ve velké zimě. Pravda, že byl úplně studený. No a já blbka ho pustila. Zapnul se, ale nenaběhl displej, jen svítilo to zapínací tlačítko a dost hučel větráček. Když jsem jej chtěla "šokově" vypnout dlouhým zmačknutím tlačidla, nereagoval a pořád hučel. Tak jsem se jala vyndat baterii, aby konečně vypnul. No a pak už se nenastartoval ani dnes, kdy už vymrzlý není.
Prosím, pěkně, je možné, že tím, že byl prochladlý a já ho nastartovala se tam něco porouchalo? A neví někdo, co by to mohlo být? Dávala jsem si ho před pár měsíci opravit, takže mě pěkně štvě, že by neměl teď žít :o(
Moc díky za rychlé odpovědi

Předmět Autor Datum
Klasická chyba - notebook "promrzne", je přenesen do tepla, uvnitř zkondenzuje voda, ta způsobí zkra…
marekdrtic 04.12.2010 08:49
marekdrtic
Jak pravil marek. Je ovšem šance, že zhynula "pouze" baterka (promrznutí lithiového akecu je jeho ce…
mif 04.12.2010 09:01
mif
Díky, díky, díky.....! Bez beterky to funguje. No to mi spadl šutrák teda :o) Nenapadlo mě to zkusit…
Sosík 04.12.2010 09:22
Sosík
To jsem rád. Příště (až zakoupíš novou baterku) ji nenechej zmrznout. poslední
mif 04.12.2010 09:30
mif
MSI je znacka, ktora je pri nb nechvalne znama svojou kvalitou. Osobne by som si ziaden MSI nb nikdy…
fleg 04.12.2010 09:08
fleg

Klasická chyba - notebook "promrzne", je přenesen do tepla, uvnitř zkondenzuje voda, ta způsobí zkrat popř. "rozežrání" spojů elektrolýzou a je po notebooku. Pro příště - cokoliv, co přijde z velké zimy do tepla (ať už přijede pošta s balíkem, kde je nějaká elektronika nebo něco necháš v chladu), rozhodně nechat minimálně 12 hodin vysušit.

MSI je znacka, ktora je pri nb nechvalne znama svojou kvalitou. Osobne by som si ziaden MSI nb nikdy nekupil. Na druhej strane oprava akehokolvek nb po zarucnej dobe je riskantna operacia a ty si na to teraz doplatila. Nabuduce ak sa nb pokazi po zaruke uz nic neopravovat, rovno kupit novy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru