Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přenositelná Instalace WinXP

přeslechl jsem tu formulaci o doživotní licenci - tu má každý kdo si windows koupí. (otázka je k čemu mu to doživotně bude)

zdá se mi že zaměňuješ jakési servisní verze windows na cd, s verzemi které normálně pracovně používáš a chceš od nich v rámci možností co největší výkon, automatickou detekci a sw ovládání veškerého hw "zasuň a hej si", a přiměřené možnosti nastavení. proto optimalizace na různý hardware pomocí konkrétních driverů: driver chipsetu základní desky který samoadmini zásadně neinstalují a pak jim to pořádně nefunguje, pak ostatní drivery pro periferie.

zda není nějaký ten ovladač, který bych tam dal a xp by běžel na všech deskách
tebou nainstalovaný pc bych chtěl potkat jedině s fdiskem.

ad rudý předkolega: jde to když jsou procesory stejné generace (kvůli hal.dll), a když jde o starší šrot než je vydání windows - aby znaly oba chipsety. a to jsou ještě z licenčních důvodů oem verze jinak citlivě na počet změněného hw než krabicové verze.
čili může to jít, ale nehádal bych takovým windows stejnou stabilitu jako originálně instalovaným, a i když se mi taky omylem povedlo spustit takový image na jiném hw, nedělal bych to.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny