Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přenositelná Instalace WinXP

Mám XPéčko doživotní licenci, ale je problém normálně stabilní všechno, ale jak mile se něco stane se základovkou a musím j ivyměnit tak musím i reinstalovat Windows. Vím že jde udělat live verze ale tam zase nedjou instalovat běžné ovladače jedna z verzí je Reatogo, ale chci se zeptat čím je způsobeno že klasická instalace XP vyžaduje instal pro každou desku zvlášť a zda není nějaký ten ovladač, který bych tam dal a xp by běžel na všech deskách

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nevím jestli nemá tazatel na mysli spíš nutnou opětovnou aktivaci systému. Co se týče výměny MB, pří… poslední
TarasBulba 07.12.2010 08:07
TarasBulba

Nevím jestli nemá tazatel na mysli spíš nutnou opětovnou aktivaci systému. Co se týče výměny MB, případně jiného výrazného zásahu do HW, tak se v převážné většině dá stará instalace opravit a pokračovat na ní.
Co ale WXP v takovém případě většinou vyžadují, je opětovná aktivace. Vyžadují ji proto, že mají dojem, že se je pokoušíš natlačit na další (úplně jiný) počítač. Jelikož se ale základovka nemění každý měsíc, tak většinou není problém OS znovu aktivovat i bez asistence, rovnou po internetu. No a v případě selhání, přes telefon nebývá (alespoň podle mých zkušeností) žádný problém.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru