Předmět Autor Datum
Mas Asus co? "kabel na iny Asus" je co? U niektorych notebookov sa jas podsvietenia da nastavovat v…
MM.. 10.12.2010 19:54
MM..
Ja mám ASUS X51L a doteraz som s káblom nemal problém . Mám ho asi dva roky . A kábel som skušal na…
igi 10.12.2010 20:03
igi
jaky kabel? Cital si co som pisal? Klavesy na zvysenie jasu nefunguju?
MM.. 10.12.2010 20:09
MM..
klavesy funguju tak , že stmavia obrazovku celkom na čierno ale nezosvetlia ju tak ako by to malo by…
igi 10.12.2010 20:17
igi
To bude asi vadne bud ta nabijacka alebo notebook (ze to ide v inom je irelevantne). Mozes skusit to…
MM.. 10.12.2010 20:27
MM..
Uplne som ho vypol a vybral baterku . A začali reagovať aj klavesy na zosvetlenie obrazovky takže to…
igi 10.12.2010 20:42
igi
Ok tak to skus aj s baterkou, ked to bude zas blbo tak je mozne ze ta nabijacka uz nevladze aj nabij… poslední
MM.. 10.12.2010 20:46
MM..

Mas Asus co?
"kabel na iny Asus" je co?

U niektorych notebookov sa jas podsvietenia da nastavovat vo Windows (Win7) v ovl.paneloch energeticky profil - nastavenia, alebo u niektorych NB aj BIOSe, osobitne pre pracu na baterku a pre pracu na nabijacku (zmysel je aby na baterku bol nizsi jas = setrenie baterky, ale kedze to implementovali nejaki idioti tak sa to da nastavit aj naopak). Tak si to pripadne skotroluj, a prip. na notebooku pouzi klavesy na zvysenie jasu.

klavesy funguju tak , že stmavia obrazovku celkom na čierno ale nezosvetlia ju tak ako by to malo byť . Ja nehehovorím ,že na nej nič nevidím ale je to dosť tmavé . Tak preto píšem , že ak odpojím kábel zo siete tak je obrazovka normálne svetlá .

To bude asi vadne bud ta nabijacka alebo notebook (ze to ide v inom je irelevantne). Mozes skusit to uplne vypnut a vybrat aj baterku aj nabijacku na 10minut z notebooku nech sa resetne EC. Mozes to skusit aj zapnut bez baterky (nech ju nenabija), potom to je jak? Mozes skusit aj live linux, tam je to jak? (aby sa zistilo ci to je problem Win alebo HW). Ine s tym asi uz neurobis nic, ak to je HW problem (t.j. ak bude stejny problem aj v linuxe) tak idealne kontaktovat servis. Tipujem ze ta nabijacka ma nejaky problem ale viac ti povie servis.

Ok tak to skus aj s baterkou, ked to bude zas blbo tak je mozne ze ta nabijacka uz nevladze aj nabijat baterku a sucasne aj svietit displayom :) v tom pripade by bolo dobre asi novu nabijacku.
Ked to pojde teraz uz aj s baterkou OK, tak netreba potom menit nic, v tom pripade asi len zblbol EC (ten sa resetol ked si vybral tu baterku)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru