Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno T-Mobile PCMCIA Option EDGE karta

Ahoj všem,

narazil jsem na tuhle kartu do notebooku, viz.: http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Shortcut=PAE-68482 3&Type=K&CategoryId=0 a http://www.xcomputer.cz/DetailPage.asp?DPG=60355&Ca tId=935

Našek jsem k ní info (druhý odkaz), že může fungovat i jako wifi karta. Nevíte někdo, zda může fungovat "v obou režimech současně", tedy být zárověň přes GPRS/EDGE aktivní an netu (stahovat) a současně pracovat (přenášet data) ve své domácí síti? Jinak cenově se mi jeví velmi výhodně, když je v ní zahrnutý paušál na rok dopředu, tj. 12*850 Kč.

Už jsem psal na infolinku T-Mobile (volat se mi nechce, abych postupně 4 lidem vysvětloval o co mi jde), oni si to přepošlou technikům sami. Jistě že si od nich počkám na odpověď, ale ptám se i tady, protože na můj předchozí mail jsem se od T-Mobile odpovědi nedočkal.

Pavel

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak právě jedu EDGE na této kartě v notebooku, povýšil jsem oproti stávajícímu GPRS od ET. Stahování…
Pavel 14.04.2006 22:41
Pavel
Stačí správný dotaz na strejdu Googla... www.google.com/search?hl=cs&q=pcmcia+extender&btnG= Hledat&… poslední
anarchist 14.04.2006 22:52
anarchist

Tak právě jedu EDGE na této kartě v notebooku, povýšil jsem oproti stávajícímu GPRS od ET. Stahování větších souborů mezi 80-120 kbps (měří mi to Opera 8.54).

Nevíte někdo, jestli existuje něco jako PCMCIA "prodlužovák": mám 2 sloty a 2 karty, ale nevejdou se nad sebe (tloušťka). Nešlo by něčím jakoby ten slot "vytáhnout" a druhou kartu zapojit do něj?

Pavel

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru