Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Instalace ovladacu na XP, audio, chipset...

Ahoj,

potrebuju poradit, jak nainstalovat ovladace na jiz zde zminovany probemovy ntb Asus k42F. Predem musim rict, ze si s tim zatim nevedela rady ani podpora Asusu.
Ve spravci zarizeni je stale nerozpoznany zarizeni HD Audio a pak sbernice PCI. Ovladace mam stazene presne ty, ktere potrebuji z webu Asusu. Postupoval jsem pri instalaci podle jejich pokynu i podle pokynu podpory, kdy mne poradili to instalovat rucne pres spravce zarizeni a pak vybirat atd. Nicmene ani jeden postup nefunguje a ovladace porad nejdou nainstalovat.
Zkousel jsem je ve spravci zarizeni odinstalovat, pak instalovat automaticky i manualne, ale nic nezabira. Nezabira ani restart po kazdem kroku a uz nevim co s tim kriplem dal. Pritom zvuk funguje. Od zvuku mam nainstalovane oba, instaloval jsem spravne ten prvni a pak druhy a mam nainstalovanou i UAA. Tu jsem pak ze zoufalstvi odinstaloval spolu se vsim od zvuku. Znovu nainstaloval prvne UAA, pak prvni zvuk, pak druhy a stejne nic.

Muzu jeste delat neco blbe nebo to proste nepujde, i kdyz ty ovladace asus nabizi? Napada me, ze je problem v tom ovladaci chipsetu a pak to treba ani nevidi to HD Audio, ale jak naonstalovat ovladac chipsetu, kdyz to nejde ani manualne, ani rucne.

Navic teda nesu zadne odbornik, ale myslim si, ze v tom ovladaci chipsetu chybi prave ovladac pro XP, i kdyz je to stazeno z jejich webu, kdyz jsem zatrhl XP.
Pokud ho totiz rozbalim, nikde tam XP neni. Je tam ale adresar All, tak snad tam by to mohlo byt, ale na druhou stranu tam maji i zlvast adresare pro dalsi systemy. ZKousel jsem instalovat i z jednotlivych adresaru ze screenu a nejde nic. Treba je cely tento odstavec blbost, ale napadlo me to a tak to sem pisu.

Dik

Předmět Autor Datum
Obecně: nejdřív driver chipsetu, pak vše ostatní. Jsi si jist, žes instaloval ovladače pro svůj konk…
mif 17.12.2010 17:44
mif
Jo, 100%. Jiny nejdou stahnout (jedine, ze by tam meli nejaky jiny oni). Chipset to vubec nevezme. I…
Radek 17.12.2010 19:31
Radek
Takze vyreseno za pomoci ruskyho fora. Kdyby to nekdo resil, tak tady je reseni topic_1769 a tohle j…
rrrr 18.12.2010 11:49
rrrr
Napadlo me, ze to sem dam jeste radsi v AJ http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?l ang=en… poslední
Radek 18.12.2010 11:51
Radek

Jo, 100%. Jiny nejdou stahnout (jedine, ze by tam meli nejaky jiny oni). Chipset to vubec nevezme. Instaloval jsem ho jako prvni. Ja jsem neco podobny nikdy u IBM/Lenovo nezazil. Jak rikam, ani podpora Asusu nevedela. Treba pres vikend popremysli a snad se jeste nekdy ozve.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru