Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nelze se připojit na skype

Dneska jsme zjistili, že počet lidí, kteří on-line na Skype klesala, což nebylo typické nebo se očekává, a tak jsme začali vyšetřovat.

Skype nejde síť jako klasické telefonní sítě nebo IM - místo toho se spoléhá na miliony jednotlivá spojení mezi počítači a telefony udržet věci v chodu. Některé z těchto počítačů je to, co nazýváme 'supernodes' - se chovají trochu jako telefonní seznamy pro Skype. Pokud chcete s někým promluvit, a vaše aplikace Skype nemůže najít ihned (například proto, že se připojujete z jiného místa, nebo z jiného zařízení) počítač nebo telefon bude nejprve snažit najít supernode na obrázek na to, jak jich dosáhnout.

Za normálních okolností, existuje velké množství supernodes k dispozici. Bohužel, dnes, mnoho z nich byly vzaty offline problém, který postihuje některé verze Skype. Jako Skype spoléhá na schopnosti udržovat kontakt s supernodes se může zdát, offline pro některé z vás.

Co budeme dělat, aby pomoc? Naši technici jsou vytváření nových 'mega-supernodes' tak rychle, jak oni mohou, které by měly postupně vrátit věci do normálu. To může trvat několik hodin, a my upřímně omlouváme za přerušení vaší konverzace. Některé funkce, jako je volání skupiny video, může trvat déle k návratu do normálu.
Poslech

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny