Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Panasonic Viera

Jak pise pme - koukni do manualu. Jinak vsichni mluvi o USB modulu (Panasonic, Netgear)

Pro mne by to vsak nebylo. Pouze nekolik serveru a nic vic. Radsi k tomu pripojit nejaky HTPC, kde by byl plnohodnotny pristup.

VIERA CAST
Články

Pro větší pohodlí uživatelů nabízí vybrané výrobky Panasonic unikátní funkci VIERA CAST. Výrobky Panasonic vybavené touto funkcí Vám umožní bezplatný přístup na předvolené internetové stránky. V současné době jsou to internetové servery Youtube pro sdílení videí a Google Picasa pro sdílení fotografií, archiv klipů Eurosport, kompletní archiv TV Nova - nova.cz, týdenní předpověď počasí pro Vámi zvolená místa nebo pro celý svět, a Bloomberg News pro aktuální ekonomické zpravodajství.

Do budoucna Panasonic uvažuje o rozšíření VIERA CASTU o archiv České televize, Nova sport a o další obsah – titulní stranu, která se zobrazí po stisknutí tlačítka VIERA CAST na dálkovém ovládání, si pak bude moci každý uživatel výrobků Panasonic, které jsou funkcí VIERA CAST vybaveny, nastavit dle svého přání.

Viera Cast - ovladač

Funkcí VIERA CAST jsou vybaveny televizory Panasonic Viera řady G15, V10 a Z1 a Blu-ray přehrávačů Panasonic DMP-BD80EG-K, DMP-BD60EG-K a DMP-BD60EG-S

Velkou výhodou je i ovládání - při vývoji VIERA CAST kladl Panasonic důraz na jeho jednoduchost, se kterou si poradí všechny generace uživatelů. Stačí tedy stisk jednoho tlačítka na dálkovém ovladači a otevírají se Vám téměř neomezené možnosti sledování pořadů. Na ovládacím programu VIERA CAST Panasonic spolupracoval se společností Apple, která je proslulá svými jednoduše ovladatelnými počítači, přehrávači nebo telefony.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny