Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Flash a html verze stránek, kombinace, řešení ?? Prosím radu

Vážení !!!
Moc Vás prosím o radu či názor. Jako mnoha jiným nesmírně se mi líbí flashové stránky, jsou efektní zvlášť pro prezentaci umělce, nicméně rád bych se vypořádal s jejich negativními vlastnostmi. V případě, že bych neřešil to, že uživatel musí mít nainstalovaný flash player ani to, že má zvýšenou spotřebu ... je zde základní věc, a to nezařazení do vyhledávačů, což je v případě umělce obrovský problém. Nejspíš se to řeší tak, že jsou stránky pouze částečně flashové. To je první možnost.

Druhá možnost je, že někdo dělá stránky dvojmo - flash a html verzi, kdy html slouží právě pouze pro vyhledávače a odkazuje na flash stránku. Pak jsou další 2 možnosti - budto mít v html verzi pouze pár základních stránek anebo nějak neustálý obsah vytvářet zvlášt ve flash i html verzi. Možná, že to jde adminsitrátorsky zvládnout - je to vůbec možné ? Jak je tedy řešen web například zde - www.luciebila.com - zde tato kombinace nějak funguje vidte ?

Rád bych se Vás dotázal, zda-li má vůbec jakoukoliv cenu dělat si takovouto stránku -
http://bludomaintemplates.com/ruby/index2.php#/hom e/
Má to vůbec cenu ? Ona je přeci celá ve flashi, čili není zde možnost, jak ji dostat do vyhledávačů, vidte ? Anebo to nějak předělávat do html....co si o tom myslíte ? Prosím Vás o jakýkoliv názor - prosím o vyjádření se například k těmto templatesům -
http://bludomaintemplates.com/ruby/index2.php#/hom e/

Díky velmi

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny