Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Formatovani HDD přes BIOS

Dobrý den. Pokusím se stručně popsat můj problém: Chtěl jsem si downgradovat s Win7 na XP u instalace to hodilo několik set chyb takže se Instalace pochopitelne nezdařila, takže když se pokusím zapnout OS hodi to tohle:

Spuštění systému windows se nezdařilo......atd..

pak 3body s návodem a...

Soubor: /windows/system32/winload.exe

Stav: 0xc0000225

Když se řídím dle návodu tak to háže pořád to samý dokola. Tak se ptám nedá se nějak naformátovat HDD přes BIOS abych si tam mohl dat zpet Win7?? nebo není nějaká jiná možnost,??

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
HirensbootCD je hodně mocný program. Měl jsem hodně podobný problém, ale po třech hodinách lopoty se…
mikeda 25.08.2011 09:09
mikeda
Prosim vas mam problem, dal som spustit instalaciu WIN XP, mam original CD avsak odlepila sa mi Nale…
Branislav 22.09.2012 17:41
Branislav
Narvat to do několik let starého vlákna! poslední
ms 22.09.2012 17:50
ms

HirensbootCD je hodně mocný program. Měl jsem hodně podobný problém, ale po třech hodinách lopoty se podařilo. Jesli někdo koumákovi nevěříte, tak to dougám, že vás to nepotká. Tak brutální fatal jsem nezažil. Nepustilo mě to dál než za bootování cd, flashky ani podobných kutěk. Nešlo spustit nouzový režim, či režim se zakázáním restartování počítače. Cokoliv vás napadne tak nebylo možné :D Kdyby někdo někdy narazil na podobnou krizovou situaci, tak se když tak ozvěte na mikeda@seznam.cz

Prosim vas mam problem, dal som spustit instalaciu WIN XP, mam original CD avsak odlepila sa mi Nalepka s CD keyom z PC....naformatoval som disky a ku koncu instalacie ked som potreboval CD key som si vsimol ze ho nemam, co mam teraz robit prosim vas ?

rok starý thread o něčem úplně jiném. Tohle je fakt moc! Zamykám. (touchwood)

Zpět do poradny Nahoru