Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přenos Wi-fi signálu

Dobrý den,

Už několik měsíců řeším problém-v jednom domě mám pevnou linku s ADSL a potřebuju internet 'posílat' do druhého baráku kde není pevná linka vzdáleneho asi 70m. Zatím to řeším ADSL modemem D-link G684t, který má směrovou 12db antenu, na druhé straně to chytám routerem WELL WRC3500 (v.1) od joyce, který je v modu repeater. Notebooky v domě signál sice chytají ale internet dost často padá a občas musím ten router vytáhnout ze zásuvky. Lze to nějak vyřešit? Děkuji za návrhy...

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Spravnym resenim je 1) wifi client se dvema bezdratovymi kartami - jedna jako klient pro pripojeni…
JR_Ewing 07.01.2011 10:39
JR_Ewing
Takže ADSL modem s antenou nechat jak je, jen ten router na druhé straně přepnout do modu, že bude p… nový
MS 07.01.2011 11:34
MS
Bavme se prosim v nazvech sitovych, nikoli obchodnich (tam je vsechno router). Router je smerovat, t… nový
JR_Ewing 07.01.2011 14:06
JR_Ewing
Ok rozumím, děkuji poslední
MS 07.01.2011 15:41
MS

Spravnym resenim je

1) wifi client se dvema bezdratovymi kartami - jedna jako klient pro pripojeni k routru, druha jako AP (na jinem kanale) pro pripojeni pocitacu

2) dve zarizeni - jeden klient, pro pripojeni k routru, druhe AP, pro pripojeni pocitaci, oboje propojeni sitovym kabelem.

Takže ADSL modem s antenou nechat jak je, jen ten router na druhé straně přepnout do modu, že bude pouze chytat signal od modemu a dál to od něho rozvést k PC bud kabelama, nebo k němu připojit další router který bude rozhánět signál po místnosti, jestli to chápu.

Bavme se prosim v nazvech sitovych, nikoli obchodnich (tam je vsechno router). Router je smerovat, ten ti staci v siti jen jeden a to je to ADSL zarizeni.

"ADSL modem s antenou" je router s wifi pristupovym bodem (rezim accespoin - AP)
ten druhy "router" je wifi client - pripojuje se k AP - na nem vypnout "repeater", nechat jen client a rozvest kabely nebo pripojit dalsi zarizeni, ktere bude mit rezim AP. Pokud chces cestovat s notebookem mezi obema lokalitami, zvol jiny kanal, pojmenuj to stejne a zvol stejne zabezpeceni a heslo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru