Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problem s perifernymi zariadeniami...

Dobry den, jeden den som zapol notebook a nesla mi mys, po dlhsom skumani som zistil, ze mi nefunguje tiez integrovana kamera, citacka prstov a tiez bluetooth. A ak pripojim mys do usb, tak mi napise, ze je to nezname zariadenie. Ak vsak pripojim do usb kluc, tak ho usbcko rozpozna a normalne funguje. Mam tiez operacny system linux, tam mys a ostatne veci taktiez nefunguju, ale to usbcko funguje normalne. Nejaky napad na opravu, alebo co s tym moze byt? Dakujem za odpoved.
(inak mam Acer TravelMate 6293, ma 2,5 roka)

Předmět Autor Datum
Jestliže to šlo v Linuxu i ve Windows a z ničeho nic to přestalo jít v obou systémech, vypadá to na…
shark.jd 09.01.2011 13:52
shark.jd
Dakujem pekne, riesim tento problem uz asi 4 den, a bez vysledku, vyskusal som to teda vybrat bateri…
keram 09.01.2011 21:31
keram
No, stalo se mi něco podobného u tátovýho noťasu. Tam šlo o to, že jsem do USB připojil kameru, ke k… poslední
shark.jd 10.01.2011 00:17
shark.jd

Jestliže to šlo v Linuxu i ve Windows a z ničeho nic to přestalo jít v obou systémech, vypadá to na HW problém. Zkuste ještě notebook odpojit od zdroje, vyndat baterku a nechat takhle chvíli. Pak to nastartujte. Je to ale spíš jen takový výkřik do tmy.

Dakujem pekne,
riesim tento problem uz asi 4 den, a bez vysledku, vyskusal som to teda vybrat bateriu ako ste povedali chvilu som pockal a ked som to nastartoval tak vsetko funguje. Len sa trochu obavam, ci sa to nestane znovu. A v com bol vlastne problem? Inak naozaj velmi pekne dakujem...

No, stalo se mi něco podobného u tátovýho noťasu. Tam šlo o to, že jsem do USB připojil kameru, ke který jsem ale dal neoriginální kabel a on byl asi šluslej. Nejspíš to vyzkratovalo USB. Ty notebooky maj v sobě ochranu. Pomohlo právě to vyndání baterie a jakýsi "restart". ;-)

Takže je možný, že se Vám stalo něco podobného a může za to nějaká připojená periferie, nebo je to někde uvnitř notebooku, což se hůř řeší.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru