Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Upgrade z Vista Home Basic na W7 Professional

Dobrý den, mám notebook s Vista Home Basic 32-bit a nedávno jsem si zakoupil upgrade na W7 Professional 64-bit. Dnes jsem se na stránkách microsoftu dozvěděl, že z Home Basic to na Professional nepůjde - tedy aspoň to tam píšou(http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/help/u pgrading-from-windows-vista-to-windows-7). Chci se tedy zeptat, jestli je to opravdu tak, nebo jestli je nějaká šance, že by se to povedlo, nebo jetsli by se můj zakoupený Professional dal vyměnit třeba za Home Premium verzi.
Děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak se mi to povedlo nainstalovat a děkuji vám za rady :-). Teď bych ještě poprosil o radu, jaké ovl…
Tedy 09.01.2011 06:42
Tedy
řekl bych že první ovladač ze sekce grafika a první dva ze sekce klávesnice... já bych teda instalov… poslední
MM_tank 09.01.2011 15:22
MM_tank

Tak se mi to povedlo nainstalovat a děkuji vám za rady :-). Teď bych ještě poprosil o radu, jaké ovladače mám nainstalovat, aby to vše dobře fungovalo. Třeba správně nebunguje jas monitoru, touchpad a beztak další věci. stahuji odsud... http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/S oftwareIndex.jsp?lang=cs&cc=cz&prodNameId=3935147& prodTypeId=321957&prodSeriesId=3935146&swLang=5&ta skId=135&swEnvOID=4059
Mám tedy stáhnout úplně všechny?

řekl bych že první ovladač ze sekce grafika a první dva ze sekce klávesnice...
já bych teda instaloval i další,ale tam už se musíš podívat co v ntb je ...tak jestli ti jede zvuk a protože tam hp má víc verzí radši tak další radši neinstaluj.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru