Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
asi tak..... youtube soundcloud to asi nepodporuje na všech výstupech... mediaplayer ano možná i win…
Kosta_pitris 12.07.2017 15:16
Kosta_pitris
Je to 6rokov stary dotaz. Zapojit to tak jak piss neni normalne vobec, ptz potom 5.1 film (co je je… poslední
MM.. 13.07.2017 08:10
MM..

asi tak..... youtube soundcloud to asi nepodporuje na všech výstupech... mediaplayer ano možná i winamp..jinak mám genius 5.1 sw-hf 4000 .... do toho kvalitní zvukovku na hry filmy používat 3 jacky -> oranžový, černý, zelený pokud chcete youtube a hudbu nebo filmy z internetu doporučuju jak to mám já přehodit kábly místo 3 zapojit pouze jeden zelený do zvukovky a z něho do do subwooferu na audio input a na ovladači přepnout na jiný channel .... poté přehodit ve zvukovém ovladači realtek pouze na stereo a budou vám hrát už všechny... může se někomu zdát že je to trochu nevyrované ale hlavně hrají už všechny ...

ps: omlouvám se za ten text hrubky a že je to takové rozhozené psal jsem to rychle spěchám.. ;)

Je to 6rokov stary dotaz.

Zapojit to tak jak piss neni normalne vobec, ptz potom 5.1 film (co je jediny zmysel 5.1 repro) pojde tiez len stereo, co uplne zneguje zmysel 5.1 repro.
Da sa nastavit v ovladacoch zvukovky efekt rozsirenia sterea, ked uz clovek nutne potrebuje nezmyselne 5repro na hudbu. Neni nutne sachovat s dratmi. Alebo ina moznost pouzit aj stereovstup repro (sucasne k 5.1 zapojeniu, cez JEDNU jack rozdvojku v zelenom) a prepinat si na repro vstupy bud stereo alebo 5.1. Ale vzhladom na to ze na to pri filme ten clovek garantovane zabudne, je to tiez nevhodne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru