Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem otevření dokumentu s příponou ppt. bez uložení

je to bezpečnostní nastavení, protože retardovaní uživatelé windows jako administrátoři spouštěli všechno hlava nehlava.
proto se od kterési automatické aktualizace ten soubor nejdřív uloží na disk, uživatel trochu vychladne, antivir má šanci ho prohledat, a pak se uvidí jestli ten odpad vůbec k něčemu je.

člověka, který takové věci chce za každou cenu okamžitě z netu otvírat, bych okamžitě vyhodil z práce pro naprostou neschopnost ovládání pc a nedodržování nejprimitivnějších bezpečnostních zásad.

mezi námi: jde o zastaralou demenci = o částečné napravování minulých chyb.
makroviry v office dokumentech se už dávno nezneužívají pro mizivou účinnost.
ale to že m$ ve výchozím nastavení trvá na zobrazení souborů bez přípony, za kterými se mohou mailové viry skrývat, už ve světě zavirovalo stovky miliónů pc hloupých uživatelů (pramen: trendmicro.com)

edit: bezpečnost mailového klienta = program na tvém lokálním disku, naneštěstí nejčastěji outlook express - záleží na jeho právech (obvykle admin čili špatně), na bezpečnosti softu (microsoft čili špatně), a na antivirovém prostředí (buď nemá mail filter, nebo protože dnes převládá spyware, takže zase špatně).
tyto věci za tebe řeší webový přístup k mailové schránce, kde provider už nějakou antivirovou ochranu má nasazenou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny