Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Další výběr notebooka

Když bych to vzal od konce - vlastně sháníš jakýs hybrid "businessmultimediálního" notebooku za 15 tis . (čímž např. tebou zmíněná S série Probooků de facto je), v této ceně a požadavcích (matný display, dedikovaná grafika) nabízí něco i třeba Acer (TravelMate 5742G s GeForce GT 420M, Core i3).

Co se týče (čistě k věci výkonu) oněch zmíněných grafik, tak HD 6370 je převlečený výkonový low-end HD 5470 (přesto proti integrovaným řešením od Intelu rozumnější řešení, pokud chceš i něco jednoduššího zahrát, ale přesto tak max. např. Fifu 11 na střední detaily). HD 530v je zas jakýsi ekvivalent ještě o další kousek slabší HD 4350 (HD 530v, lépe řečeno tyto série, podávají ale zase příjemnější výsledky - oproti hrám - např. v CAD aplikacích). HD 5650 v onom Pavilionu je dnes (nebo už delší dobu) brána jako standard uživatele notebooku, který si i něco rád zahraje a žádá "jakýsi" už solidní grafický výkon (a za nevelkou cenu) - viz v tomto smyslu i ona nedávná popularita vyšších konfig. TimelineX od Aceru.


Vím že se HP zhoršilo ve zpracování, ale s bookem umím zacházet slušně a tento nebude nijak nadstandardně přenášen.

Odkud to víš? :) V podstatě pokud porovnáš s konkurencí, tak se "nic" nestalo, naopak např. řada Probook B jsou velmi pěkně zpracované notebooky, ve své cenové jedny z vůbec nejlepších (i konstrukčně). Nakonec i levná řada HP 620/625 pod deset tisíc na tom není vůbec špatně (v rámci své cenové a zaměření). Elitebooky jsou ve zpracování na úrovni ThinkPadů T/W/X, Latitudů E6410/6510, tedy v business sektoru to momentálně nejlepší. Paviliony jsou zaměřením běžné multimediály (lesklé plasty, měkčí konstrukce, hlučnější chlazení atp., za to výkonnější hardware... obdobně Inspiriony - takřka obecně vzato, bohužel, ale je to tak - to samé, tedy obdobná nabídka konkurence).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny