Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Další výběr notebooka

Velmi děkuji za obsáhlou reakci :beer:

Takže popořadě:

rád bych solidní výkon, který nějaký ten rok vydrží (proto i5/i3 příp. phenom), do slabších procesorů jako amd turion se mi už nechce, na druhou stranu neumím si porovnat výkonost jednotlivých procesorů, takže těžko posoudím jejich perspektivu. ke značce Acer jsem zaujatej a do ruky mi nesmí :D

ohledně GK na boocích nečekám žádné zázraky a při vytížení počítám s přehříváním, ale hry hraju velmi ojediněle a to jen např. Fallout a nějaké starší střílečky. Prakticky hraju to samý několik let (např. když nejde net :D) z DVD co mám ze starých časáků, takže myslím že takové hry to zvládne, ale jinak grafickej výkon asi nevyužiju, případně u hrátek s videem/fotkami. Takže vtomhle případě, jestli jsem správně pochopil, by stačili všechny zmíněné GK.

a ohledně zpracování. měl jsem dva booky od HP (nx 7400 a paviliona) a kvalita zpracování šla strmě dolů (je fakt že rozdíl byl mezi nima skoro 20k a 2 roky), ale občas jsem se o klesajicí kvalitě HP dočetl i zde.

Zatím stále ještě vybírám, protože ten první za cca 17k je už za limitem a musel bych hledat nějaký řešení v otázce drastického přiškrcení rozpočtu, takže stále lovím něco kolem max. 15ti tyček.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny