Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Další výběr notebooka

Ahojte

než začnete kamenovat, tak se omlouvám za další dotaz na profláklé téma, ale můj dotaz se trochu liší především proto, že mám své priority.

Využití booka:
internet, úprava fotek, videa, hudby (amatér), office, filmy a jednou za rok možná nějaká hra na odreagování.

Pc bude hodně v provozu protože to bude můj jediný, primární pc po nějakej čas.

Požadavky:
- rád bych matný displej (není nutný)
- neintegrovaná GK
- značka HP (dosud jsem měl dva a spokojenost), ještě snesu Dell nebo Lenovo. Vím že se HP zhoršilo ve zpracování, ale s bookem umím zacházet slušně a tento nebude nijak nadstandardně přenášen.
- čtečka otisků prstů (pro mě luxusní řešení pro práci v neprivilegovaném účtu apod. (veškerá práva potvrdím přejetím prstu po čtečce, žádné zadávání 14ti místného hesla)
- webka, mikrofon
- dostatečný výkon pro (icq, winamp, cca 20 tabů IE, mirc, skype, audacity, word/excel aj.)
- cena +/- 15k
- s OS W7, pokud možno i s office (excel,word)

Co jsem koukal po eshopech, prakticky výběr je totožný, takže jsem níže prsknul nějaké svoje kandidáty, ale sleduju i zajímavé akce, např. k booku mobilní internet na 3 měsíce zdarma, ex. HDD atd., takže i případné tipy v tomhle směru ocením.

Kandidáti:

http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400 8100000012Q8 všechno co potřebuju + slušná výdrž na aku - naprosto vyhovující, ale cena je už hodně za hranicí limitu, navíc je nedostupný dočasně.

http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400 81000000102I ..né moc povedená řada pavilionů ohledně zpracování, u staršího paviliona byly problémy s přehríváním (pravidlené čištění chlazení), lesklý displej, ale jinak vyhovuje


http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400 8100000011BC nejsem si jistej výkoností jak procesoru tak GK, ale jinak velmi vyhovuje.

Lenovo má povětšinou integrovanou grafiku v této ceně, případně jí neznám a neumím posoudit. Dell jsem v této cenové kategorii nenašel :D


s 64bitovým systémem budou nějaké problémy na které bych se měl připravit?


samozřejmě uvítám vaše tipy na konkrétní booky v podobném výkonu/ceně a jakékoliv osobní rady, zkušenosti a tipy.

Děkuji

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny