Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem paypay vs. podobný účet

Ahoj všem,

poměrně dlouho jsem využíval ke svoji spokojenosti služeb paypay, ale jelikož začali mít ke konci roku dosti vážné problémy, (majitel je již dokonce hledán interpolem), tak jsem jejich služeb přestal využívat. Naštěstí pro mě jsem o žádné finance nepřišel. Dnes tato služba sice pokračuje dále pod názvem payelectro, ale už nemám v tuto služnu žádnou důvěru, tak hledám jinou alternativu. Možná někteří hned řeknou tak paypal, ale vysvětlím mezi nima rozdíl. Paypay měl tu obrovskou výhodu, že platba na účet paypay šla provést z libovolného bankovního účtu, tudíž nebyl nutný na rozdíl od paypal vlastnit účet na paypal. Také poplatky byly velmi dosti nízké za převod a platba šla i celkem rychle a žádné další platby za vedení účty. Bohužel banky neví, co by chtěli za vedení účtů a převody měny (Euro - kč), tak jsem tuto náhradní možnost zavrhl. Nicméně stále se mi nepodařilo najít adekvátní náhradu za paypay, dnes payelectro.
Nezná někdo zajímavou alternativu na paypay, nebo jak toto řešíte při platbách ze zahraničí? Podotýkám, že paypal nechci z výše uvedeného omezení, protože ne každý vlastní účet na paypal.

Předmět Autor Datum
Zkus se podivat na Kagi.com Pred tim, nez jsem se presunul na PayPal, tak jsem KaGi pouzival. Penize…
Jan Fiala 23.01.2011 12:22
Jan Fiala
Díky Jendo za tip. Nicméně jsem mezitím prohledal internet a zjistil jsem, že se budu muset trochu u… poslední
Craft 23.01.2011 15:59
Craft

Zkus se podivat na Kagi.com
Pred tim, nez jsem se presunul na PayPal, tak jsem KaGi pouzival. Penize si muzes nechat poslat elektronickym prevodem nebo sekem - pouzival jsem vzhledem k nizsim poplatkum.
Platit ti muze kdokoliv, kdo ma kartu.
Ale ma to z meho pohledu mnohem vic omezeni nez PayPal.

Díky Jendo za tip. Nicméně jsem mezitím prohledal internet a zjistil jsem, že se budu muset trochu uskromnit v nárocích, tak jsem nakonec zvolil variantu euro účtu a kupodivu nalezl velmi zajímavou nabídku
http://www.vr-bank-zittau.cz/inhalt/cz-privatkunde n-vrangebote-vreurogiro.html
Zaslal jsem jim dotaz na upřesnění některých věcí a jsem zvědav na odpověď. Momentálně se to zdá jako nejvýhodnější nabídka a varianta pro příjem a odesílání plateb, bez šílených poplatků, bohužel je to pouze v Euro a tím v zemích EU, ale aspoň nějaká varianta existuje :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru