Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zalohovanie kosa - winXP

Mozno to znie blbo, zalohovat kos . . . Ale obca sa mi stane ze mam v kosi subory s rovnakym menom ale z roznych adresarov. Nemozem to jednoducho zobrat, tie subory a dat ich do nejakeho adresara, bo sa mi strati info o povodnom ulozeni, co pri rovnakych nazvoch by bol akurat chaos, a neviem ci by to aj slo - rovnake nazvy. Je nejaka moznost - neviem kam si XP odklada, resp. ako je nakonfigurovany kos, kde to najdem, nejake riesenie . . . . Nemazat kos nepripada do uvahy . . .

Předmět Autor Datum
Trošku chaotická otázka... Potrebuješ zálohovať súbory alebo čo? Do koša sa dávajú "smeti" - nie je…
pme 25.01.2011 21:53
pme
ja viem . . . lenze ked si spravim synchronizaciu dvoch zloziek, tak stare zmenene subory mi hodi do…
tululumko 25.01.2011 21:55
tululumko
je to blbost uz z principu... kos je na disku reprezentovany skrytou zlozkou RECYCLER (alebo nejak t…
shiro 25.01.2011 22:44
shiro
hm, napriklad predstav si program, ktory robi nieco pre 10 firiem, co firma , to adresar. Napr. skla…
tululumko 25.01.2011 23:03
tululumko
Normální zálohovací software umožňuje zvolit složky, kam budou smazané soubory zálohované.
karel 25.01.2011 23:06
karel
synctoy nie . . . nejedna sa o klasicky zalohovaci soft, ide len o to, mat aktualnu zalohu. a obcas…
tululumko 25.01.2011 23:25
tululumko
a aky je problem s tym, ze pred updatom si povodny subor vykopirujes rucne? poslední
shiro 26.01.2011 09:12
shiro

Trošku chaotická otázka... Potrebuješ zálohovať súbory alebo čo? Do koša sa dávajú "smeti" - nie je to záloha!!! Ak potrebuješ niečo zálohovať, resp. mať uložené niekde bokom pre prípad obnovy, tak potom do toho nepleť kôš...

je to blbost uz z principu...
kos je na disku reprezentovany skrytou zlozkou RECYCLER (alebo nejak tak), ale moze sa stat, ze po reinstale sa ti to stade beztak strati, lebo si to cele manazuje OS, a bohvie co tam stvara...moze to byt viazane na uzivatela, ale nemusi.

Si to jednoducho vytahaj stade von a popremenuvavaj...fakt netusim na co mas na disku 20 suborov s rovnakym nazvom roztratenych po 20 adresaroch...zbytocne a hlupe riesenie.
Nikto to nikdy takto nerobil a kos nebol na takuto blbost ani navrhovany. Nauc sa mat poriadok vo svojich datach, inac sa necuduj, ked pouzivas blby system ich spravovania a ukladania.

hm, napriklad predstav si program, ktory robi nieco pre 10 firiem, co firma , to adresar. Napr. sklad a pod. V kazdom adresari sa bude nachadzat subor kmen.dbf. Ja za to nemozem :-( . Tento sa mi updatne, stary mi da do kosa. Takze v kosi mam 10x kmen.dbf s roznym povodnym umiestnenim. Ak si chcem z nejakeho dobodu ulozit aj povodne data na nejaku dobu . . .

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru