Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Koupě notebooku v UK - reklamace a vhodné parametry notebooku

Aha... Podívej, pokud chceš nový notebook, tak bez operačního systému (myšleno bez Windows 7, tedy často alespoň s nějakým Linuxem - pro někoho ale naprosto dostatečným - výhoda nižší cena) vyjde na cca 9 tis. Kč Lenovo SL510 (Lenovo je čínský výrobce, jeho TOP modely pro business sféru vycházejí z tradice IBM, historicky jednoho z nejuznávanějších výrobců notebooků, od které odkoupilo de facto takříkajíc výrobní "know-how" na tyto mobilní strojky, dnes patří Lenovo - v globálu - k tomu nejsolidnějšímu co je). Lenovo SL510 je v podstatě vzhledem k Tvým potřebám nejlepší volbou s ohledem na cenu/kvalitu (i v rámci ceny do cca 13 tis. Kč). Pak už jsou k mání např. ony zmíněné konfigurace HP 6555b od cca 14 500 Kč.

Dell má sice vynikající servis, zvláště jeho reakce v rámci záruky Next Business Day On-Site ("po nahlášení závady opraví do druhého pracovního dne na místě, kde si řekneš" - minimálně se tomuto servisnímu "sloganu" Dell nejvíce ze všech blíží a mnohdy od jiných skutečně dodržuje), ale cena jeho booků, které stojí za to, je v základu vysoká (ty, co stojí za to, jsou až Latitude E6410/6510 a výš, Inspiriony jsou multimediály, které Ty nepotřebuješ, Vostra zas v Česku moc předražená, nemůžou konkurovat - např. HP, Lenovu).

Ve zkratce: pokud chceš nový notebook, levný k tomu, vzhledem k Tvým požadavkům, mrkni prvně při nemnoho penězích po Lenovu SL510 (či SL410), ve vyšší ceně kolem 15 tis. už po HP 6555b. Nic lepšího (konstrukce notebooku, zpracování, klávesnice, nakonec i solidní servis) není.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny