Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde mi INTERNET :-(

Ahojte, snad by mi vedel niekto pomoct s mojim problemom - z minuty na minutu mi zrazu prestal ist internet.
Blizsie info - mam hlavny pocitac (Windows XP) napojeny na modem - router - VIGOR 2600GE a ten je napojeny do rovnakej zastrcky do akej sa napaja telefon. Na tomto pocitaci internet funguje.
Problem vsak je s mojim notebookom (HP, tiez windows xp), ktory je napojeny na ten isty modem, ale bezdratovo - takze ide asi o wifi siet.
Problem spociva v tom, ze moj notebook zachyti siet, ukaze mi, ze sa na nu pripojil (automaticky), ale internet mi napriek tomu nejde. Ked si kliknem na to pripojenie, ukaze mi, ze "odosiela pakety" no vidim , ze neprijima pakety - je tam stale cislo 0 pripadne 1.
Presne tento problem som mala aj v minulosti, vyriesili sme to tak, ze v sietovych pripojeniach/vlastnostiach/internet protocol - vlastnosti sme na stavili IP adresu, masku podsiete, predvolenu branu a adresy DNS serverov rucne na oboch pocitacoch - kazdemu sme dali "jeho vlstnu" IP adresu.
V poslednom case mi na notebooku prestaval ist internet - znovu to zlyhalo v tom, ze mi neprijimal pakety, len odosielal, az doteraz sa to vsak dalo vyriesit vcelku jednoducho - klikla som opravit a vsetko bolo OK.
To som skusala i teraz, ale nepomohlo to.
Kedze ide o zabezpecenu siet - novy pocitac sa da pridat cez USB a program "Bezdrotova siet", skusila som svoj notebook znovu pridat cez USB, ale ani to nepomohlo.
Neviete kde by mohol byt problem?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny