Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problem s widows 7 home premium 64 bitu

Ahoj, mam velikansky problem a nevim co s tim :-( v pondeli jsem si koupil v eleketroworldu notebok a vsechno jsem naistaloval vecer kdyz jsem si si uz vytvoril zalohu tak jsem jej pripojil k internetu abch zkusil co to dela a po nejake dobe nazkocilo okno s mdrym pozadi a anglickym textem. v tom je uplne dole neco jako cas asi a jak tam 90 tak se pc restartuje je tam nejakej problem. kdyz se restartuje tak jdam spustit normalni zpusobem notas se tvari jako ze je v pohode ale kdyz se prihlasim na ucet tak to vyhodi hlaseni o chybe. jsou tam dve psane: 1) C/windows/mindipump/020211-55583-01 Dmp 2) C/users/ nazev uctu (napr: Jan Novak)/Appdata/loca/temp/wer-86346-0 sysdate xml.
Tu prvni chybu jsem nasel kde je ten soubor ale ten druhej vubec
Pak jsem zkusil opravu windows ale to take nepomohl. Zkusil jsem i vyhodit antivir ale take nic :-( pak jsem zkusil i aktualizovat wisows live update a naslo to 58 aktualizaci ale nenaistalu je pac po chvili tam nazkoci ta modra obrazovka s tim anglickym textem.
Problem me zacal zlobit uz v cera v praci kdyz jsme ho dal do rezimu spanku prve jsem si myslel ze to je tim ale vcil uz vubec nevim. :-(
Ja bych nechtel preinstalovat ten windows jsou tam programy ktere jejich zaregistrovani stoji dosti hodne penez :-(
Ja mam NOtebok Asus s OS Widows 7 home premium 64 bitu.
Doufam ze jsem to napsal srozumitelne pac ja se v pc moc nevyznam:-(
Dekuji za predem za pomoc!

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny