Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak zesilit zvuk

hej nevim jake to jsou ale 2 bedny :D + subac :D a rve to docela ale chci jeste vic :))

nechci kupovat bedny ani lepsi zvukovku .. da se to nejak ?
Hm.. tak si prepoj tie repraky lepiacou paskou a daj si to na hlavu.

Sorry ale je to skutocne jedina moznost vzhladom na poziadavky, softwar-ovo sa to da, ale len do urcitej miery, cim viac sa to zosili, tym horsia je kvalita a od urcitej urovne je to nepocuvatelne.

Pokial by si sa obtazoval pozriet na ten "subac", prip. do papierov, mala by tam byt znacka, ty, prip. vykon, potom sa mozme bavit o tom kde je problem, ale ked to "zve docela", tak SW zosilnovanie bude utrpenim ako pre teba, tak pre susedov IMHO.

Ak netrvas na poziadavkach, a chces pocuvat hudbu a nie "skresleny hluk", tak jedine kvalitne repraky, osobne chcem upozornit ze zdaleka nie je to najlepsie co je z dreva, subwofer by z dreva byt mal, ale reproduktory nemusia, nie je totiz drevo ako drevo a plast ako plast, moje repraky ktore su plastove (subwoofer dreveny) hraju rovnako kvalitne a nahlas ako starsie velke drevene repraky, kazdy je sokovany z hlasitosti ale aj kvality ked ich pocuje.

Este pozor na to ked mas starsi nabytok, dvere, okno, pri vykonnejsich reprakoch a subwoofer-e moze nastat vibrovanie, tak ber ohlad aj na to, aj na velkost izby v ktorej to bude.

Nakoniec este upozornujem ze ak by si kupil kvalitnejsiu zvukovku, vykon/hlasitost sa ti este znizi! Este je tu jedna moznost, zosilovac, ale s tymto skusenosti nemam a treba davat pozor, lebo moze dojst k trvalemu poskodeniu reproduktorov.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny